Ιστορική στιγμή! Apple και IBM ενώνουν τις δυνάμεις τους!

16 Ιουλίου 2014

Μπορεί, για σχεδόν 30 χρόνια, οι σχέσεις τους να ήταν κάτι παραπάνω από... εχθρικές, σήμερα, ωστόσο, η ανακοίνωση της συνεργασίας τους είναι γεγονός. Η Apple και η IBMενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία στρατηγική συνεργασία που
προκαλεί αρχικά τεράστια εντύπωση!
Αν, βέβαια, σκεφτούμε τον "προσανατολισμό" που έχουν αποκτήσει οι δύο εταιρείες τα τελευταία χρόνια, με την Apple να απευθύνεται κυρίως στον τελικό καταναλωτή και την IBMσε επιχειρήσεις, τότε η συνεργασία τους που μόλις ανακοινώθηκε ακούγεται ως μία...απολύτως λογική εξέλιξη, που θα βοηθήσει την Apple να αυξήσει σημαντικά την παρουσία των προϊόντων της σε επιχειρήσεις.

"Η Apple βρήκε μία αδελφή ψυχή στην IBM" αναφέρει, χαρακτηριστικά, ο CEO της AppleTim Cook και η CEO της IBM, Ginni Rometty, φαίνεται να συμμερίζεται την άποψή του. "Μπορεί πριν 30 χρόνια να ξεκινήσαμε ως ανταγωνιστές, σήμερα, ωστόσο, είμαστε απίστευτα συμπληρωματικοί" σημειώνει ο CEO της Apple και συνεχίζει "νομίζω πως εκείνοι που θα επωφεληθούν πραγματικά από αυτή τη συνεργασία είναι οι επιχειρησιακοί πελάτες που θα είναι πλέον πιο παραγωγικοί".
ΙΒΜ αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ισχύ της στο κομμάτι των πωλήσεων για τηνπροώθηση iOS συσκευών στο δίκτυο των συνεργατών της, οι οποίες θα διαθέτουν, μάλιστα, προεγκατεστημένο λογισμικό με την ονομασία MobileFirst for iOS Solutions, το οποίο θα αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Apple. Οι σχετικές εφαρμογές θα κάνουν ντεμπούτο το 2015 και θα καλύπτουν τις ανάγκες μεγάλων βιομηχανιών και αγορών, όπως εξειδικευμένα apps που θα συνιστούν χρήσιμες λύσεις για το εμπόριο, την υγειονομική περίθαλψη, τις τράπεζες, τη βιομηχανία των ταξιδιών, των μεταφορών, των τηλεπικοινωνιών ή τον τομέα των ασφαλίσεων. Οι εφαρμογές θα εκμεταλλεύονται, φυσικά, την πανίσχυρη cloud υποδομή της IBM, σε συνεργασία, σε κάποιες περιπτώσεις βέβαια, και με υπηρεσίες του Cupertino, όπως το iCloud. Η Apple ανακοίνωσε ακόμη ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα νέο "AppleCare for Enterprise" που θα παρέχει σε IT departments και χρήστες 24/7 εξυπηρέτηση.
Οι εποχές αλλάζουν, όπως και οι σχέσεις μεταξύ εταιρειών, με την εμβληματική αυτή φωτογραφία του Steve Jobs κάτω από το λογότυπο της IBM, να φαίνεται να μην εκφράζει πλέον την Apple αλλά και τις σχέσεις της με την IBM εν έτει 2014.
ibm-jobs
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger