H sexy Dalin μαγεύει ως Morrigan από το Darkstalkers!

16 Ιουλίου 2014

Η διαβολικά όμορφη και sexy φιγούρα της Morrigan Aensland από τον εξαιρετικά δημοφιλή κόσμο του Darkstalkers της Capcom, λατρεύεται από τις περισσότερες cosplayers λόγω του ασυγκράτητου και φλογερού sex appeal που διαθέτει ως χαρακτήρας.
Η Dalin από το Μεξικό, μία πεπειραμένη cosplayer που λατρεύει τα anime/manga και τα videogames και η οποία στο παρελθόν έχει γίνει γνώστη μέσα από δεκάδες εξαιρετικές cosplay εμφανίσεις, θέλησε να μας παρουσιάσει τη δική της version της Morrigan. Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς, η Dalin έχει κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά στο σχεδιασμό του κουστουμιού, πλησιάζοντας πάρα πολύ στην ηρωίδα του τίτλου της Capcom, καθώς είναι εμφανές ότι η μεξικανή cosplayer έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου της Morrigan (μάλλον βοηθούν σε αυτό και τα πλούσια σωματικά προσόντα της). Sex appeal, ομορφιά, πιστότητα στο χαρακτήρα και μεξικανικό ταμπεραμέντο ενώνονται και δημιουργούν έναν πραγματικά εκρηκτικό συνδυασμό που μαγεύει τους πάντες!
Θαυμάστε τη Dalin στις παρακάτω φωτογραφίες και εάν θέλετε να δείτε και τα υπόλοιπα cosplay της, δεν έχετε παρά να ρίξετε μία ματιά στην επίσημη Facebook σελίδα της
 Morrigan
Morrigan
Morrigan
Morrigan
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger