iWatch video Concept: To χρώμα είναι το κλειδί της επιτυχίας

16 Ιουλίου 2014

Οι τελευταίες αναφορές για το iWatch έχουν συνδέσει περισσότερα χαρακτηριστικά με το επερχόμενο smartwatch της Apple. Το ρολόι φέρεται να καθυστερεί να μπει στο στάδιο παραγωγής που μετατίθεται πλέον μέσα στον Νοέμβριο, με το σύνολο της αποστολής των
συσκευών να υπολογίζεται τον Δεκέμβριο.

Η Ταϊβανέζκη εταιρεία Quanta Computer φημολογείται πως είναι ο κύριος συναρμολογητής για την wearable συσκευή της Apple, αντιπροσωπεύοντας το 70% της τελικής συναρμολόγησης με προβλεπόμενη παραγγελία στα 50.000.000 κομμάτια.

Σύμφωνα με το Reuters:

"Apple will introduce a smartwatch with a display that likely measures 2.5 inches diagonally and is slightly rectangular, one of the sources said. The source added that the watch face will protrude slightly from the band, creating an arched shape, and will feature a touch interface and wireless charging capabilities."





Αναφορικά ο συντάκτης αναμένει ένα κυρτό panel OLED από την εταιρεία LG Display. Επιπροσθέτως το iWatch θα φέρει πλήθος αισθητήρων κατασκευασμένους από την εταιρεία Singaporean manufacturer Heptagon, και θα είναι ικανό να παρακολουθεί τις σωματικές λειτουργίες του χρήστη όπως τον καρδιακό ρυθμό καθώς και τους δείκτες φυσικής κατάστασης.

Επίσης η φόρτιση αυτής της συσκευής θα μπορούσε να επιτευχθεί ασύρματα το οποίο και θα ήταν το πρώτο βήμα της Apple προς αυτή την κατεύθυνση. H γνωστή σχεδιαστική εταιρεία SET Solution, έρχεται με μία νέα ολοκαίνουρια πρόταση η οποία μας τονίζει πως όλοι θα ήθελαν να προσαρμόσουν το iWatch τους και το κλειδί είναι το χρώμα.

Η δική τους λοιπόν πρόταση είναι η δυνατότητα αλλαγής του περιβραχιόνιου επιλέγοντας κάθε φορά το χρώμα που ταιριάζει στην περίσταση. Να πούμε πως οραματίζονται πάρα πολλές αποχρώσεις και στιλ για κάθε προτίμηση.

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger