H Blizzard τερματίζει την ανάπτυξη του διαδόχου του World Of Warcraft

24 Σεπτεμβρίου 2014


Αν περιμένετε περισσότερες πληροφορίες για το διάδοχο του World Of Warcraft, ενός από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια όλων των εποχών, τα νέα δεν είναι καλά από το στρατόπεδο της Blizzard.
Με δήλωση της στην ιστοσελίδα Polygon, η Blizzard αναφέρει ότι το Titan όπως ήταν ο προσωρινός τίτλος του παιχνιδιού, δε θα κυκλοφορήσει ποτέ τελικά αφού η εταιρεία διέκοψε οριστικά την ανάπτυξή του η οποία είχε κλείσει ήδη 7 χρόνια. Το Τitan αν και δεν είχε ανακοινωθεί ποτέ επίσημα, θα ήταν το πρώτο online role playing παιχνίδι μετά το υπερεπιτυχημένο World Of Warcraft, με τον Mike Morhaime της Blizzard να δηλώνει ότι ο κύριος λόγος για την απόφαση αυτή ήταν επειδή κατά την αξιολόγηση του παιχνιδιού, τα στελέχη της εταιρείας «δε το βρήκαν διασκεδαστικό».

Ως παιχνίδι, το Titan ήταν εξαιρετικά φιλόδοξο αλλά τα διάφορα κομμάτια που το αποτελούν «ποτέ δε συνδυάστηκαν σωστά έτσι ώστε να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη δημιουργία με την οποία θα θέλατε να ασχοληθείτε». Ακόμα ένα πρόβλημα κατά την ανάπτυξη του παιχνιδιού αφορούσε τους μηχανικούς της εταιρείας οι οποίοι δε νοιώθουν άνετα στο να θεωρείται η Blizzard μια online RPG εταιρεία, με μοναδικό στόχο «να δημιουργούν υπέροχα παιχνίδια ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξουν κατηγορία».

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Blizzard που προβαίνει σε μία τέτοια κίνηση αφού η εταιρεία έχει ιστορικό παρόμοιων αποφάσεων όπως με τα StarCraft Ghost και το WarCraft Adventures. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το που η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού θα εστιάσει τώρα την προσοχή της, με περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας να κάνουν την εμφάνισή τους ίσως και μέσα στην εβδομάδα.

 Site: Engadget
 Site: Polygon via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger