Αναφορές ότι το iPhone 6 Plus λυγίζει (όχι από συγκίνηση)

24 Σεπτεμβρίου 2014


Το iPhone 6 Plus με την οθόνη των 5.5 ιντσών βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία από την περασμένη Παρασκευή, με τις πρώτες αναφορές για προβλήματα κατά τη χρήση του να κάνουν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο, όπως συνήθως γίνεται με κάθε σημαντική
κυκλοφορία κινητού τηλεφώνου.
Συγκεκριμένα αρκετοί κάτοχοι της συσκευής παρατήρησαν ότι λίγες μέρες μετά την αγορά, το iPhone 6 Plus έχει λυγίσει, από την παραμονή στην μπροστινή τσέπη του παντελονιού για μεγάλο χρονικό διάστημα

Με την οθόνη των 5,5 ιντσών να ανεβάζει τις διαστάσεις της συσκευής στα 158.1 x 77.8 x 7.1 χιλιοστά, το ένα από τα δύο νέα iPhone της Apple σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο εύκολο στη μεταφορά όπως είδαμε πρόσφατα και κατά την πρώτη μας επαφή με τη συσκευή.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Σε διάφορες ιστοσελίδες, κάτοχοι του iPhone 6 Plus αναφέρουν τη δική τους εμπειρία χωρίς να παραλείπουν να ανεβάσουν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η συσκευή να έχει λυγίσει περίπου στο μέσο της όπου έχει γίνει χρήση αλουμινίου για την κατασκευή της. Παρόμοιες αναφορές υπάρχουν και για το iPhone 6 το οποίο αν και με σαφώς μικρότερες διαστάσεις, διαθέτει πάχος μόλις 6.9 χιλιοστών.


Μέχρι στιγμής πάντως το φαινόμενο είναι αρκετά περιορισμένο με βάση και τις τεράστιες πωλήσεις που ανακοίνωσε πρόσφατα η Apple ενώ για όσους θυμούνται, παρόμοιες αναφορές υπήρξαν για το iPhone 5, το iPhone 5s και το iPod Touch.

 Site: TechCrunch
 Site: 9to5mac via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger