Turbo2 DG900 της Doogee με 8core επεξεργαστή, 13MP κάμερα, 5 ιντσών οθόνη και τιμή €185

23 Σεπτεμβρίου 2014

Μια ακόμη αξιόλογη πρόταση Αndroid smartphone από την Κίνα που συνδυάζει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά με αρκετά ενδιαφέρουσα τιμή, είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στην αγορά.
Ο λόγος για το Turbo2 DG900 της Doogee, ένα Dual SIM μοντέλο, το οποίο διακρίνεται για το πάχος του το οποίο βρίσκεται στα 7.5 χιλιοστά ενώ και οι υπόλοιπες διαστάσεις του (142x70) κρίνονται ικανοποιητικές για ένα smartphone με IPS οθόνη 5 ιντσών και Full HD ανάλυση (440ppi).

Η οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass 3 ενώ στο εσωτερικό η Doogee χρησιμοποιεί το αρκετά δημοφιλή MTK6592 SoC της MediaTec το οποίο αποτελείται από οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονσιμένο στο 1.7 GHz, Mali-400 GPU, 2 GB RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου τα οποία μπορούν να επεκταθούν μέσω της microSD θύρας.

Στο πίσω μέρος υπάρχει κάμερα με ανάλυση 13MP η οποία διαθέτει τον αισθητήρα IMX135 της Sony με διάφραγμα F2.0 η οποία κάνει παράλληλα εγγραφή βίντεο στα 1080P. Κανένας συμβιβασμός δε γίνεται και στην εμπρόσθια κάμερα η οποία έχει ανάλυση 8MP με υποστήριξη ευρυγώνιου φακού.

Το Turbo2 DG900 στηρίζεται στην έκδοση 4.4 KitKat της πλατφόρμας του Android και διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 2.500 mAh η οποία υπόσχεται πολύ καλύ αυτονομία, με τη Doogee να δηλώνει ότι μπορεί να φορτίσει πλήρως σε 1.30 ώρα. Κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα με τιμή €190, με τις προπαραγγελίες να έχουν ξεκινήσει ήδη.

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger