Οι νέοι USB connectors αμφίπλευρης τοποθέτησης θα μεταφέρουν όχι μόνο ήχο και data αλλά και σήμα video

24 Σεπτεμβρίου 2014

επόμενη γενιά USB connectors έχει ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσης των προδιαγραφών της, χάρη στις μειωμένες διαστάσεις, τη δυνατότητα... αμφίπλευρης
τοποθέτησης του βύσματος, τις υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, αλλά και τη μεγαλύτερη τροφοδοσία ρεύματος στις συσκευές. Τώρα, υπάρχει άλλος ένας λόγος για να την αναμένουμε, καθώς φαίνεται πως θα καταργήσει την ανάγκη ύπαρξης ειδικών display ports.


Όπως ανακοίνωσε ο VESA (Video Electronics Standards Association) η τεχνολογία DisplayPort Alternate Mode (“Alt Mode”) θα επιτρέψει στους νέους USB Type-C connectors να μπορούν να μεταδίδουν και σήματα video, με το ενδεχόμενο να μπορούν να υποστηρίζουν ακόμη και αναλύσεις οθονών έως 5K. Έτσι, ανοίγονται πολλές προοπτικές για τη σύνδεση συσκευών, όπως οθονών, υπολογιστών, docking stations και άλλων με DisplayPort video, επεκτείνοντας τις δυνατότητες του προτύπου USB.
Επιπλέον, με τη βοήθεια ενός adapter ή converter cable, το νέο standard θα μπορεί να συνεργάζεται με τα DisplayPort, HDMI, DVI και VGA jacks στις υπάρχουσες οθόνες.
Με στόχο να σας απαλλάξει από τα πολλά καλώδια και να σας παρέχει "μία λύση για όλα", η επόμενη γενιά USB είναι πιο υποσχόμενη από ποτέ, ωστόσο θα αργήσει ακόμη λίγο να εμφανιστεί στην αγορά. Υπολογίζεται, πάντως, ότι θα υιοθετηθεί πρώτα από την αγορά της κινητής, για να ακολουθήσουν tablets, notebooks και άλλες συσκευές.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger