Sony Xperia G: Νέο mid-range smartphone έρχεται στο MWC (φήμες)

15 Φεβρουαρίου 2014

Το Sony Xperia G κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η επίσημη ονομασία ενός νέου Android smartphone της Sony το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στο επερχόμενο Mobile World Congress με την εταιρία να το εντάζει στις συσκευές μεσαίας κατηγορίας.
Μάλιστα, από τις πρωινές ώρες, δυο νέες φωτογραφίες της επικείμενης συσκευής κάνουν το γύρο του διαδικτύου μέσω διαρροής στο Twitter. 

Η αισθητική του παραπέμπει πολύ στο Xperia Z και πολύ περισσότερο στο νεότερο Xperia Z1, πάνω στο οποίο φαίνεται να έχει φωτογραφηθεί ανεπίσημα για να γίνουν αντιληπτές οι εξωτερικές τους ομοιότητες. Ακόμη, σύμφωνα με πηγές, αναμένεται να διαθέτει πάνελ οθόνης 4.8 ιντσών (πιθανόν 720p), RAM 1GB, αποθηκευτικό χώρο 8GB (λογικά θα δίνεται η επιλογή επέκταση μέσω microSD), κάμερα 8MP που συνοδεύεται από LED φλάς και πρόσβαση σε δίκτυα LTE. 

Πάντως, σε αντίθεση με αρκετά smartphone τελευταίας γενιάς από την Sony, δεν φαίνεται να ενσωματώνει κάποια πιστοποίηση IP (αδιάβροχη προστασία). Λεπτομέρειες για το ποιο chipset θα ενσωματωθεί δεν δίνονται, αλλά όπως και να 'χει, απομένουν λίγες μόνο εβδομάδες έως ότου να ανοίξουν οι πύλες του MWC της Βαρκελώνης όπου θα τα μάθουμε όλα!

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger