Το Hollywood νίκησε, το Popcorn Time είναι νεκρό!

15 Μαρτίου 2014

Το Hollywood νίκησε για ακόμη μια φορά, το open source project γνωστό ως Popcorn Time είναι πλέον νεκρό μετά από μόλις τέσσερις ημέρες όπου και έκανε την εμφάνιση του, κάτι το οποίο δεν μας ξαφνιάζει.

“Το Popcorn Time κλείνει σήμερα. Όχι επειδή ξεμείναμε από ενέργεια, δέσμευση, εστίαση ή συμμάχους. Αλλά επειδή πρέπει να προχωρήσουμε με τις ζωές μας”, – έγραψαν στην ιστοσελίδα του προγράμματος.
Μερικές μέρες μετά το λανσάρισμα του, όλος ο κόσμος έγραφε για το μαγικό πρόγραμμα Popcorn Time, ήταν πραγματικά παντού. Σύμφωνα με τους διαχειριστές, το πρόγραμμα ήταν “μια νύχτα επιτυχίας”. Το πρόγραμμα μάλιστα είχε εγκαταστηθεί τουλάχιστον μια φορά σε κάθε χώρα όλου του πλανήτη, ακόμα και σε δύο χώρες η οποίες δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ, λέει η ιστοσελίδα Techcrunch. Ωστόσο κάθε επιτυχία μπορεί να γίνει αντιπαραγωγική μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, ρώτα τον Dong Nguyen γιαυτό, τον δημιουργό του Flappy Bird. Οι δημιουργοί του Popcorn Time πίστευαν πως σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα ήταν νομικό, ωστόσο δεν ήταν.
Το πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε σε αρκετές torrent ιστοσελίδες μιας και είναι open source, οπότε μπορείτε να το κατεβάσετε όποτε θέλετε, δεν είναι τελείως νεκρό. “Αυτό δεν είναι το τέλος του Popcorn Time, δεν γίνεται να είναι! Θα δημιουργήσουμε εφαρμογή για αυτό κάποια στιγμή, μην νομίζεται πως αυτό ήταν το τέλος, θα υπάρξει συνέχεια”, είπαν οι δημιουργοί κλείνοντας το θέμα.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger