HTC M4: Η συνταγή του HTC One σε μια πιο οικονομική πρόταση

02 Μαΐου 2013

Το HTC One έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές ειδικά για το σχεδιασμό της συσκευής, κάτι που όπως φαίνεται η Ταϊβανέζικη εταιρεία θέλει να επεκτείνει και σε άλλα μοντέλα που προορίζει για κυκλοφορία.
Από τον γνωστό @evleaks, έχουμε μια πρώτη γεύση από ένα νέο μοντέλο που ετοιμάζει η HTC και το οποίο έχει μέχρι στιγμής την προσωρινή ονομασία M4. Το HTC M4 όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, διαθέτει παρόμοιο σχεδιασμό με το HTC One και κατά πάσα πιθανότητα ακόμα και το ίδιο υλικό κατασκευής (αλουμίνιο) ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τιμή του πρόκειται να είναι σημαντικά χαμηλότερη από αυτή του One.

Σε αυτό συμβάλουν και τα συγκριτικά μικρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως οθόνη 4.3 ιντσών μεHD ανάλυση, διπύρηνος επεξεργαστής 16GB αποθηκευτικού χώρου διατηρώντας όμως τα 2GB RAM.  Η κύρια κάμερα όπως φαίνεται θα είναι η ίδια με αυτή στο One και την οποία η HTC την ονομάζει UltraPixel.

Το HTC M4 αναμένεται προς το καλοκαίρι, θα τρέχει το Android 4.2 Jelly Bean και θα κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδόσεις, μία από τις οποίες θα υποστηρίζει συνδέσεις με LTE δίκτυα.

 Site: phonearena.com via insomnia

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger