Motorola Skip: Ένα ενδιαφέρον NFC gadget του Moto X

18 Αυγούστου 2013


Με το Moto X να ετοιμάζεται για ντεμπούτο στην αγορά των Η.Π.Α., όλο και περισσότερα αξεσουάρ κάνουν την εμφάνιση τους επίσημα. Μεταξύ άλλων, ενδιαφέρον παρουσιάζει ένα NFC-based αξεσουάρ, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να ξεκλειδώνει αυτόματα τη συσκευή του, χωρίς να έρχεται
σε επαφή με αυτή. 

Ονομάζεται «Skip» και μπορεί άνετα να φορεθεί σαν αξεσουάρ πάνω σας μέσω ειδικού κλιπ. Πρόκειται στην ουσία για ένα NFC tag που επιτρέπει στη συσκευή να ξεκλειδώνει με ένα απλό άγγιγμα, χωρίς αυτή φυσικά να είναι στα χέρια σας. Παράλληλα, μέσω ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής που θα μπορεί να βρεθεί στο Play Store, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει ευκολότερα τις λειτουργίες που θα μπορεί να ελέγξει μέσω του αξεσουάρ, δίνοντας του ακόμα περισσότερες επιλογές. Κοστίζει μόλις 19,99 δολάρια αν το πάρετε ξεχωριστά, ή μπορείτε να το πάρετε ως δώρο με την αγορά του Moto X από το Moto Maker website. 

Τέλος, διαθέσιμα είναι και δυο docks φόρτισης για το Moto X, ονομασμένα ως «NavigationDock» και «PowerDock, με το όνομα του καθενός να μας προϊδεάζει για τη χρήση του. Με το NavigationDock ο χρήστης θα μπορεί να σταθεροποιεί το κινητό του στο αυτοκίνητο ευκολότερα, με σκοπό τη χρήση του GPS, ενώ το PowerDock προσφέρει ενέργεια στη συσκευή με κομψό τρόπο. Τα δύο dock είναι ήδη διαθέσιμα μέσω του site της Motorola, προς 39,95 δολάρια έκαστο. 

         

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger