Τα Google Analytics δεν θα υποστηρίζουν πλέον τον Internet Explorer 8 από το τέλος του έτους

20 Σεπτεμβρίου 2013

Η Google ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει σύντομα την υποστήριξη για τον «παλαιωμένο» Internet Explorer 8 στο Google Analytics. Το παλιό browser της Microsoft θα υποστηρίζεται μέχρι το τέλος του έτους.
Αυτό σημαίνει ότι όποιος θέλει να έχει πρόσβαση στο περιβάλλον εργασίας των Analytics θα
πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα πιο πρόσφατο πρόγραμμα περιήγησης. Εάν χρειάζεστε ή θέλετε να συνεχίσετε με Internet Explorer, 9, 10, και 11, όλα υποστηρίζονται. Αυτό δεν σημαίνει ότι το Google Analytics δεν θα καταγράψει την κυκλοφορία από IE8, καθώς η ανακοίνωση αφορά μόνο το περιβάλλον διαχείρισης.
«Αποφασίσαμε να το κάνουμε αυτό τόσο για να επιταχύνουμε το ρυθμό με τον οποίο μπορούμε να καινοτομούμε νέες δυνατότητες του προϊόντος, όσο και για να διευκολύνουμε την χρήση των νεότερων τεχνολογιών του web στο σχεδιασμό του προϊόντος Google Analytics. Απώτερος στόχος μας είναι να παρέχουμε μια ανώτερη εμπειρία χρήστη για κάθε χρήστη του GA» εξήγησε η Google.
Η Google διαθέτει μια μάλλον αυστηρή πολιτική σχετικά με την υποστήριξη παροραμάτων περιήγησης. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υποστηρίζει τις τελευταίες δύο ή τρεις εκδόσεις σε οποιοδήποτε δεδομένο πρόγραμμα περιήγησης.
Με τον Chrome, τον Firefox, και τώρα με τον Opera, να πιέζουν όλοι για νέες κυκλοφορίες κάθε λίγες εβδομάδες, στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε αρκετά ενημερωμένοι για να συμβαδίσετε. Ευτυχώς, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα δεδομένου ότι τα περισσότερα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης διαθέτουν αυτόματη ενημέρωση.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger