HTC: Προς διόρθωση τα προβλήματα της κάμερας του One

16 Σεπτεμβρίου 2013

Η HTC ανακοίνωσε ότι πρόκειται να διορθώσει τα προβλήματα με την φωτογραφική μηχανή του HTC One, που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Συγκεκριμένα, το πρόβλημα εστιάζεται στην κάμερα Ultrapixel, η οποία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού κάνει λήψη φωτογραφιών με έντονο το χρώμα του κόκκινου, του μπλε
και του ροζ σε αυτές. Η εταιρεία ανέφερε ότι εργάζεται πυρετωδώς πάνω στην επίλυση του συγκεκριμένου προβλήματος, το οποίο επηρεάζει ένα σεβαστό αριθμό συσκευών.

Κάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί με τη διάθεση της νέας ενημέρωσης για το λειτουργικό της συσκευής, το Android 4.3. Συγκεκριμένα, χρήστης φέρεται να δήλωσε:«Το πρόβλημα είναι ότι κατά τις νυχτερινές λήψεις και ιδιαίτερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού η κάμερα μετατρέπει το μαύρο σε μπλε». Παράλληλα, σε έρευνα που διεξήγαγε η ιστοσελίδα Ubergizmo, περίπου οι 323 από τους 388 που έλαβαν μέρος σε αυτήν, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Η ίδια η εταιρεία προτείνει στους χρήστες που επηρεάζονται, να μειώσουν τα επίπεδα του ISO, προκειμένου να μειωθούν αντίστοιχα οι επιπτώσεις από τη δυσλειτουργία αυτή. Ακόμη, δίνεται η δυνατότητα να επιστρέψουν την συσκευή τους και να ζητήσουν δωρεάν αντικατάσταση στα πλαίσια της εγγύησης. 

Μάλιστα η εταιρεία ανέφερε τα εξής στο ιταλικό HDBlog.it«Προσφάτως γίναμε αποδέκτες παραπόνων σχετικά με την εμφάνιση μοβ χρώματος στις φωτογραφίες που γίνονται λήψη με το HTC One. Έπειτα από την περαιτέρω εξέταση του προβλήματος, στην οποία προχωρήσαμε, ετοιμάζουμε μια ενημέρωση λογισμικού που θα βελτιώσει την αντίθεση των χρωμάτων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Καθώς εργαζόμαστε για την επίλυση του προβλήματος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χρήστες για την υπομονή και κατανόηση που δείχνουν»

Προς το παρόν, δεν γνωστοποιήθηκε πότε θα κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη έκδοση.



[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger