Batman: Arkham Origins

18 Οκτωβρίου 2013

H επιστροφή του ανθρώπου-νυχτερίδα στις οθόνες μας. Δείτε το νέο τρέιλερ. Στις 8 Νοεμβρίου οι retail εκδόσεις για PC και Wii U. [UPDATE 4]
[Αρχική δημοσίευση:  9/4] O "σκοτεινός ιππότης" θα εισβάλλει για ακόμη μια φορά στις κονσόλες μας, καθώς η Warner Bros ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Batman: Αrkham
Origins για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U. Για την ώρα δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την διάθεση του στις next gen κονσόλες. Σε αντίθεση με τα Batman: Arkham Asylum και Batman: Arkham City η νέα περιπέτεια του μασκοφορεμένου ήρωα θα αναπτυχθεί από την Warner Bros Montreal. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο νέος developer θα χρησιμοποιήσει την custom Unreal Engine 3 της Rocksteady που είδαμε στα δύο προηγούμενα κεφάλαια της σειράς.
O Batman φιγουράρει επίσης στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού Game Informer και οι developers του μας μιλούν εκτενέστερα για τα σχέδια τους όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο:
To Origins θα αποτελεί prequel και θα δούμε τον Batman σε μια αρκετά μικρότερη ηλικία καθώς γνωρίζει τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σειράς για πρώτη φορά. Το σενάριο θα διαδραματίζεται την παραμονή των Χριστουγέννων στην Gotham City, καθώς οχτώ δολοφόνοι αναλαμβάνουν να σκοτώσουν τον δημοφιλή ήρωα. Εν τω μεταξύ, αναπτύσσεται και ένα spin-off ονόματι Batman: Arkham Origins που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο για 3DS και PS Vita. Την ανάπτυξη του την έχει αναλάβει η Armature Studio και το ύφος του θα ακολουθεί τα μονοπάτια της σειράς Metroid.
[UPDATE 10/4] To Gameinformer έχει αναρτήσει στο Internet τα πρώτα αποκλειστικά screenshots από το Batman: Arkham Origins. Απολαύστε τα.
To Batman: Arkham Origins θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U. Την ίδια ημέρα θα έχουμε και το Batman: Arkham Origins Blackgate για 3DS και PS Vita.
[UPDATE 2, 10/4] Νέες πληροφορίες αποκαλύφθηκαν για το Batman: Arkham Origins, καθώς ο αντίπαλος του Batman θα είναι ο Black Mask!
Η διάρκεια του παιχνιδιού αναμένεται να είναι δύο φορές όσο αυτή του Batman: Arkham City. Το βόρειο μέρος του χάρτη ωστόσο, θα είναι παρόμοιο με αυτό του Arkham City, αν και δεν θα έχει τα γιγάντια τείχη που περιέβαλαν τη φυλακή, καθώς και το Amusement Mile. Θα υπάρχουν ακόμη περισσότερες χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, στα πρότυπα του Batman Returns.
Στο νότιο μέρος του χάρτη θα έχουμε το Νέο Gotham, πιο σύγχρονο και με περισσότερους ουρανοξύστες. Με το Batwing θα σας δύνεται η δυνατότητα να ταξιδέψετε γρήγορα από το ένα σημείο στο άλλο. Θα χρειαστεί ωστόσο να απενεργοποιήσετε πύργους επικοινωνιών που εκπέμπουν παρεμβολές ώστε να ταξιδέψετε σε νέες περιοχές (το σύστημα λογικά θα λειτουργεί όπως στο Far Cry 3).
Οι περισσότερες τεχνικές του Batman που αφορούν τη μάχη και το stealth θα ισχύσουν για άλλη μια φορά. Ένα από τα νέα όπλα που θα δείτε στο Origins θα είναι το "remote claw" με το οποίο θα μπορείτε να πυροβολήσετε δύο στόχους και να τους τραβήξετε μεταξύ τους ώστε να συγκρουστούν! Κάπως έτσι τους...δένει ο Batman στις ταινίες τους. Αντίστοιχα θα το αξιοποιείτε ακόμα και σε αντικείμενα ή για να στήσετε παγίδες. Σε ορισμένες αποστολές, γνωστοποιήθηκε ότι ο Batman θα πρέπει να λύσει υποθέσεις που απαιτούν έρευνα, όπως για παράδειγμα το να βλέπετε βίντεο και να τα παίζετε σε αργή κίνηση μέχρι να βρείτε τα στοιχεία που θέλετε.
[UPDATE 16/5] Η Warner Bros. Interactive Entairtainment έδωσε στην δημοσίοτητα ένα νεό teaser τρέιλερ για την προώθηση του επερχόμενου Batman: Arkham Origins. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο ο μασκοφορεμένος ήρωας μονομαχεί με τον Deathstroke.

To Batman: Arkham Origins θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U. Την ίδια ημέρα θα έχουμε και το Batman: Arkham Origins Blackgate για 3DS και PS Vita, το οποίο παρά την 2.5D οπτική του θα περιέχει τα περισσότερα από τα παραπάνω χαρακτηριστικά.
[UPDATE 18/10/2013] Σύμφωνα με το Eurogamer του οποίου οι πηγές προέρχονται από την Warner Bros οι retail εκδόσεις του Batman: Arkham Origins για PC και Wii U θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη στις 8 Νοεμβρίου. Αντίθετα στην Αμερική όλες οι εκδόσεις της επερχόμενης περιπέτειας του ανθρώπου-νυχτερίδα θα διατεθούν κανονικά στις 25 Οκτωβρίου.
Αντίστοιχα θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση και στην 3DS έκδοση του Arkham Origins: Blackgate, το οποίο θα διατεθεί επίσης στις 8 Νοεμβρίου. Αντίθετα στο PS Vita η δημιουργία της Armature Studios θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Wii U έκδοση του Batman: Arkham Origins θα κυκλοφορήσει στην Αμερική σε χαμηλότερη τιμή, καθώς δεν περιλαμβάνει multiplayer, για την ώρα πάντως δεν ξέρουμε αν θα ισχύσει κάτι αντίστοιχο στην ήπειρό μας.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger