Παίξε με την ΑΕΚ στο ελληνικό Football Manager 2014!

18 Οκτωβρίου 2013

Ξέρουμε  πως το παιχνίδι φέτος είναι πλήρως μεταφρασμένο στα ελληνικά. Από τη χώρα μας η Sports Interactive κατάφερε να τσιμπήσει τα πλήρη δικαιώματα της Ελληνικής Super League αλλά και της Football League.
Τί γίνεται όμως αν είσαι ΑΕΚτζής; Τί θα γίνει με την ΑΕΚ; Τι θα απογίνει η Γ’ Εθνική; :P
Μην αγχώνεσαι καθόλου, αφού η Sports Interactive έχει προνοήσει και για αυτό! Έτσι λοιπόν αν θες να «μανατζάρεις» τον Ντακόλ θα πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον ένα χρόνο (μέσα στο παιχνίδι ε, όχι πραγματικό χρόνο :P). Η ΑΕΚ λοιπόν υπάρχει ολόκληρη μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο δεν ανήκει σε playable κατηγορία… ή τουλάχιστον αρχικά. Το παιχνίδι είναι«στημένο» (σπάνια λέξη για τα ελληνικά δεδομένα :P) και η ΑΕΚ μετά από μία σεζόν ανεβαίνει στην Football League, ενώ μετά από δυο-τρεις σεζόν μετακομίζει σε νέο γήπεδο που θα λέγεται Αγιά Σοφιά.
Τί μπορείς να κάνεις εσύ;
  1. Δεν αναλαμβάνεις καμία ομάδα και πας «διακοπές» για 365 μέρες μέχρι να ανέβει η ΑΕΚ στην Football League και να ξεκινήσεις με αυτήν.
  2. Διαλέγεις μια άλλη ομάδα για μία μόνο σεζόν.
  3. Κατεβάζεις το patch-άκι της Γ’ Εθνικής από το fmgreece.gr όταν κυκλοφορήσει (περίπου μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού)
Αν δεν κέρδισες στον διαγωνισμό με τα κλειδιά για τη beta του Football Manager 2014 και θες να παίξεις ΤΩΡΑ, μη σκας, μπορείς να βρεις κουτιά του παιχνιδιού στα μεγάλα καταστήματα στα 5€, τα οποία θα σου προσφέρουν πρόσβαση στη beta, ενώ τα λεφτά αυτά θα αφαιρεθούν από την τιμή του παιχνιδιού, αν θελήσεις να το αγοράσεις μετά την κυκλοφορία του.
Το Football Manager 2014 κυκλοφορεί στις 31 Οκτωβρίου για PCMac και Linux, ενώ η τιμή του στην Ελλάδα έρχεται στα 39,99€. Τσέκαρε και μερικές εικόνες από την ελληνική εκδοχή του παιχνιδιού…

Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger