Samsung Galaxy S4: Φτάνει στην Ευρώπη με Snapdragon 800

25 Οκτωβρίου 2013

Άλλη μια έκδοση του Samsung Galaxy S4 φτάνει στην Ευρώπη, αυτήν την φορά με Snapdragon 800 και υποστήριξη δικτύων LTE+. Η είδηση προέρχεται από επίσημο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρία στην Σουηδία και, παρόλο που η συσκευή, που φέρει τον κωδικό GT-I9506, δεν έχει
φτάσει επίσημα στα καταστήματα, έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της σε ιστοσελίδα της Samsung στη Γερμανία. 

Στην γερμανική, αυτή, ιστοσελίδα, γίνεται απαρίθμηση των χαρακτηριστικών του smartphone και κάπως έτσι μαθαίνουμε πως θα διαθέτει quad-core chipset Snapdragon 800 με συχνότητα λειτουργίας 2,3GHz και με υποστήριξη Cat 4 LTE. Κατά τα άλλα, οι προδιαγραφές είναι όμοιες με αυτές που γνωρίζαμε για το συγκεκριμένο προϊόν της Samsung, χωρίς κάποια επιπρόσθετη αλλαγή. 

Όσον αφορά στις χρωματικές επιλογές, λέγεται πως θα κυκλοφορήσει σε White Frost και Black, ενώ μένει ανοιχτό το σενάριο να υπάρξουν περισσότερες επιλογές χρωμάτων, αναλόγως της γεωγραφικής περιοχής.

Τέλος, ένας online retailer το έχει συμπεριλάβει στις λίστες του με κόστος 950 δολάρια, ενώ εδώ και καιρό φημολογείται ότι και το Galaxy S4 Active αναμένεται να ανανεωθεί με την ενσωμάτωση ενός Snapdragon 800.


[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger