Apple: Στις 5 ίντσες η οθόνη του iPhone 6 (Φήμες)

02 Νοεμβρίου 2013

Λίγος καιρός έχει περάσει από την παρουσίαση των iPhone 5s και iPhone 5c, και ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους αρκετές φήμες για το επόμενο smartphone της Apple. Η τελευταία φήμη έρχεται από την Ιαπωνία και από το περιοδικό Mac Fan και αφορά την οθόνη του μελλοντικού iPhone 6.
Σύμφωνα λοιπόν με την αναφορά του περιοδικού, το iPhone 6 θα διαθέτει οθόνη των 5 ιντσών, ανάλυσης 1920x1080 pixels, φτάνοντας έτσι τα 440 ppi. Επίσης, αναφέρεται ότι η Apple θα προσπαθήσει να μειώσει όσο γίνεται τα περιμετρικά bezels, προκειμένου το smartphone να είναι ευκολότερο στον χειρισμό του με το ένα χέρι. 

Η αναφορά αυτή έρχεται σε συμφωνία με προηγούμενες φήμες που βγήκαν αυτόν τον μήνα και ήθελαν το iPhone 6 να έχει οθόνη περίπου στις 5 ίντσες. Επίσης, μιας και η Apple μας έχει συνηθίσει κάθε δύο χρόνια να κάνει τις μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές στο smartphone της, μια ακόμα αύξηση μεγέθους δεν φαίνεται τόσο παράξενη.

Φυσικά, έχουμε ακόμα σχεδόν ένα χρόνο μπροστά μας μέχρι να παρουσιαστεί η συσκευή και να δούμε αν αυτή η αναφορά είναι βάσιμη ή αν θα μείνει απλά μια φήμη. 

[via] [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger