Θέλεις δωρεάν εισιτήριο για το μετρό; Κάνε γυμναστικές ασκήσεις!

12 Νοεμβρίου 2013

Ως μέρος μίας ρωσικής εκστρατείας, με στόχο να κάνει τους πολίτες περισσότερο... υγιείς,ενόψει και των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Sochi, όσοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο στο σταθμό Vystavochnaya στη δυτική Μόσχα μπορούν να πληρώσουν σε...γυμναστικές ασκήσεις.


Και κάπως έτσι, οι επιβάτες μπορούν να έχουν ένα... δωρεάν εισιτήριο, κάνοντας 30 ασκήσεις γνωστές ως "βαθύ κάθισμα", αντί να πληρώσουν 30 ρούβλια. Έχουν δύο λεπτά για να πραγματοποιήσουν τη γυμναστική μπροστά από ένα ειδικό μηχάνημα, που επιβεβαιώνει ότι την έχουν κάνει με το σωστό τρόπο.
Όπως σημειώνει ο Alexander Zhukov, πρόεδρος της Ρωσικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η κίνηση αυτή θέλει να δείξει ότι "οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι απλώς κάτι που οι άνθρωποι παρακολουθούν στην τηλεόραση, αλλά μπορούν να εμπνεύσουν τον καθένα να έχει έναν πιο αθλητικό τρόπο ζωής".
Τα "καθισματάκια" στο μετρό δε θα είναι, ωστόσο, ο μόνος τρόπος παρακίνησης του κόσμου σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Άλλα σχετικές ενέργειες συμπεριλαμβάνουν τη μετατροπή των λαβών των λεωφορείων σε εργαλεία άσκησης, αλλά και την παροχή ποδηλάτων πουφορτίζουν τα κινητά με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger