Έρχονται οι μνήμες DDR4 μέσα στο 2013

16 Νοεμβρίου 2013

Φαίνεται πως οι μνήμες DDR4 δεν είναι και τόσο μακριά μας όσο φανταζόμασταν... H κατασκευάστρια εταιρεία Micron Technology, σε promo page της, αναγγέλει οι μνήμες DDR4 της Crucial θα είναι διαθέσιμες στην αγορά έως τα τέλη του έτους.

Οι νέες μνήμες διαθέτουν
μεγαλύτερη ταχύτητα διαύλου που φτάνει τα 2133MHz,διπλασιάζοντας την ταχύτητα των DDR3 που έφτανε έως τα 1000MHz, παρ' όλα αυτά ξοδεύουν 20% λιγότερη ενέργεια χρησιμοποιώντας τάση μόλις 1.2volt. Διαθέτουν επίσης διπλάσια πυκνότητα ανά module, κάτι που σημαίνει ότι περισσότερα GB μπορούν να χωρέσουν σε μικρότερου μεγέθους μνήμες. Κάθε ξεχωριστό module RAM στις DDR4 μπορεί να είναι μέγιστης χωρητικότητας έως και 16GB, διπλάσια από αυτή των DDR3.
Φυσικά, καθώς διαθέτουν διαφορετική αρχιτεκτονική, θα χρειαστείτε μία αναβαθμισμένη motherboard, ωστόσο η Crucial σας δίνει τους λόγους για την αναβάθμιση με ένα πολύ ενδιαφέρον infographic, στο οποίο βλέπετε τις διαφορές στα specs των νέων μνημών.
DDR4-memory-specs-and-performance
Προς το παρόν, είναι ακόμη αρκετά ακριβές, ενώ αναμένεται να δούμε τις μνήμες DDR4 να αντικαθιστούν τις DDR3 στα νέα computers και laptops της αγοράς ευρέως, στα τέλη του 2014 με αρχές του 2015.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger