Γιαγιά παίζει Grand Theft Auto 5!

03 Νοεμβρίου 2013

Και σφάζει κόσμο!
Μετά από διάφορες ειδήσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για υπερίληκες gamers (όπως αυτή της Hilda Knott 86 ετών από την Μ. Βρετανία), άλλη μία γιαγιούλα έχει γίνει διάσημη αυτές τις ημέρες.
Η κυρία που θα δείτε στο βίντεο παίζει Grand Theft Auto 5 και το
όνομα του καναλιού της έχει τίτλο "GAMERGRAN87". Το μόνο της βίντεο είναι αυτό και ανέβηκε προχθές, πράγμα που δεν αποκλείει να την κατέγραψε κάποιος άλλος και να το ανεβάσε στο YouTube. Ο κόσμος την παρακινεί να συνεχίσει να ανεβάζει βίντεο, οπότε αν το πράξει αντιλαμβάνεστε ότι θα μιλάμε για YouTuber που θα συζητιέται...για πολλά χρόνια ακόμα (καλά οκ, ίσως όχι για πάρα πολλά, αλλά μακάρι!)
Το βίντεο μιλάει από μόνο του:
Δεν αποκλείεται η παίκτρια που βλέπετε να είναι η ίδια η Hilda Knott που γνωρίσατε στο πρώτο μας άρθρο. Το Kotaku υποστηρίζει ότι η Knott έπαιζε Grand Theft Auto 4, οπότε θα ήταν απολύτως λογικό να συνεχίσει και με το GTA 5. Η κάμερα που καταγράφει τις αντιδράσεις της είναι αρκετά μικρή και πολλά χαρακτηριστικά προσώπου είναι ίδια. Συνυπολογίστε σε όλα αυτά το γεγονός ότι το youtube channel GAMERGRAN87 ίσως να μην είναι τυχαίο, αφού η Hilda Knott έχει γενέθλια τον Φεβρουάριο. Εμείς ευελπιστούμε απ' την πλευρά μας να συνεχίσει δυναμικά με περισσότερα βιντεάκια.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger