Αναλυτικό βίντεο με το νέο περιβάλλον του PS4

15 Νοεμβρίου 2013

Ένα αναλυτικό βίντεο με το γραφικό περιβάλλον του PlayStation 4, δημοσίευσε σήμερα η Sony στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube όπως ακριβώς είχε γίνει πριν μερικές ημέρες πριν με τη Microsoft και το Xbox One.
Στο βίντεο βλέπουμε την αρχική οθόνη η οποία ενημερώνει το χρήστη για όλες τις
ενημερώσεις που τον αφορούν όπως τα παιχνίδια που έπαιξαν οι φίλοι του, τα gameplay video που έχουν ανεβάσει την εξέλιξη που έχουν πραγματοποιήσει σε συγκεκριμένα παιχνίδια.

Το PlayStation Store έχει παρόμοιο σχεδιασμό με την έκδοση του PlayStation 3, με αλλαγές να έχουν στον εύκολο εντοπισμό των videogames που ενδιαφέρουν τον χρήστη ώστε να προχωρήσει στην αγορά τους. Μάλιστα η αγορά μπορεί να γίνει μέσω ειδικής ιστοσελίδας ή από εφαρμογή για smartphones, και η οποία μόλις ολοκληρωθεί θα ενεργοποιήσει" το PlayStation 4 ώστε να ξεκινήσει αυτόματα το κατέβασμα του.

Το ανανεωμένο PlayStation Plus το οποίο δίνει τη δυνατότητα multiplayer gaming, έχει πλέον χρέωση με το ετήσιο πακέτο να κοστολογείται στα $50, το τρίμηνο στα $18 και η μηνιαία ανανέωση να κοστίζει $9.99. Με την εγγραφή, ο χρήστης έχει στη διάθεση του δύο παιχνίδια δώρο, το Resogun και το Contrast.




H μετακίνηση από το μενού του PlayStation 4, στο παιχνίδι που παίζει ο χρήστης γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού και πολύ γρήγορα όπως επίσης η εγγραφή και η μετάδοση του gameplay είτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας είτε σε ιστοσελίδες κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook. Επίσης η λίστα φίλων επεκτείνεται σε 2.000 άτομα ενώ η καρτέλα ενός παίχτη είναι πλήρως ανασχεδιασμένη και δείχνει αρκετές πληροφορίες όπως τα trophies του χρήστη, τα τελευταία παιχνίδια που έχει παίξει ο φίλος σας και άλλα.

Το PlayStation 4 κυκλοφορεί από σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ στη χώρα μας αναμένεται στις 13 Δεκεμβρίου με τιμή €399.

 Site: PlayStation Blog [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger