Samsung Galaxy Grand 2: Τετραπύρηνο, dual-sim και με οθόνη 5,25 ιντσών

25 Νοεμβρίου 2013

Ένα νέο phablet ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η Samsung, το οποίο αποτελεί τον διάδοχο του Galaxy Grand. Έτσι, το Galaxy Grand 2 είναι μια συσκευή που έρχεται εξοπλισμένη με οθόνη 5,25 ιντσών ανάλυσης 1280x720 pixels (TFT 16:9 HD), τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο
στο 1,2GHz (δεν γίνεται γνωστό το chipset), 1,5GB RAM, κάμερα των 8 megapixels με LED flash και μπαταρία 2.600 mAh, η οποία, σύμφωνα με τη Samsung, προσφέρει 10 ώρες «playback» και 17 ώρες τηλεφωνικών κλήσεων.

Όσον αφορά στα του λειτουργικού συστήματος, το Galaxy Grand 2 διαθέτει Android 4.3 Jelly Bean, ενώ προσφέρει και μια σειρά χαρακτηριστικών από την ίδια τη Samsung, όπως τα Story Album (για οργάνωση φωτογραφιών), το S Translator (για μεταφράσεις μεταξύ διαφόρων γλωσσών), το S Travel (για ταξιδιωτικές πληροφορίες), το Sound & Shot (για εγγραφή έως 9 δευτερολέπτων ήχου μαζί με τις φωτογραφίες), το Samsung Hub (για περιεχόμενο από την ίδια την εταιρεία), το Group Play και το Samsung Link (για διασύνδεση συσκευών και κοινή χρήση περιεχομένου).

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος της συσκευής φτάνει τα 8GB ενώ μπορεί να επεκταθεί και μέσω microSD μέγιστου μεγέθους 64GB και η εμπρόσθια κάμερα βρίσκεται στα 1,9MP. Διαθέτει Wi-Fi a/b/g/n, BT 4.0, GPS, Glonass, USB 2.0, έχει διαστάσεις 146,8 x 75,3 x 8,9 χιλιοστά και το βάρος του φτάνει τα 163 γραμμάρια. Φυσικά, δεν διαθέτει πενάκι, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως είναι dual-sim.

Σύμφωνα με τη Samsung, θα είναι διαθέσιμο σε άσπρο, μαύρο και ροζ, σε επιλεγμένες περιοχές, χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες πληροφορίες γύρω από τη τιμή ή τη διαθεσιμότητα της συσκευής.




[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger