Το SkyDrive ενσωματώνεται στο Xbox One

11 Νοεμβρίου 2013

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του Xbox One, η Microsoft δημοσιεύει βίντεο στα οποία δείχνει τις δυνατότητες της κονσόλας ανακοινώνοντας διάφορα χαρακτηριστικά όπως σήμερα με την ανακοίνωση ενσωμάτωσης της υπηρεσίας SkyDrive.
Από τις 22 Νοεμβρίου όταν και
θα κυκλοφορήσει η κονσόλα της Microsoft στις πρώτες χώρες (η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται σ' αυτές), το SkyDrive, η δημοφιλής cloud υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων, θα περιλαμβάνεται και στο dashboard του Xbox One. Η ενσωμάτωση του SkyDrive δίνει την ευκαιρία στο χρήστη να δει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχει αποθηκευμένα στην υπηρεσία, σε μια πολύ μεγαλύτερη οθόνη όπως αυτή της τηλεόρασης εκτός από την οθόνη του υπολογιστή ή το smartphone του.

Επιπλέον η εφαρμογή όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που έχει δημοσιεύσει η Microsoft, κάνει χρήση των δυνατοτήτων του Xbox One όπως οι φωνητικές εντολές μέσω του Kinnect με την πρόσβαση να γίνεται με την εντολή "Xbox: Go to SkyDrive".



Όπως ισχύει γενικά στις cloud υπηρεσίες, η λήψη φωτογραφιών και βίντεο από ένα smartphone η άλλη συσκευή που ανεβαίνει στο SkyDrive, είναι διαθέσιμη λίγα λεπτά μετά και στο Xbox One, με το χρήστη να μπορεί να τις δει πολύ γρήγορα ακόμα και ως slideshow.

Περισσότερες πληροφορίες για την ενσωμάτωση του SkyDrive στο Xbox One μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο από το επίσημο blog του Xbox One καθώς και στο βίντεο.

 Site: Xbox Wire [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger