Και η Ευρώπη θα επιτρέψει τη χρήση smartphone και tablet κατά την απογείωση και προσγείωση

17 Νοεμβρίου 2013

Μετά την Αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στις αρχές του μήνα, και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ασφάλειας της Αεροπορίας (EASA) ανακοινώνει την αλλαγή πολιτικής στη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών κατά την προσγείωση και απογείωση.
Συγκεκριμένα,
η χρήση tablet, smartphone η άλλου gadget, θα επιτρέπεται πλέον κατά την απογείωση και την προσγείωση του αεροπλάνου χωρίς οι επιβάτες να ακούνε πλέον το γνωστό προειδοποιητικό ηχητικό μήνυμα. Η EASA θα προχωρήσει προς το τέλος του μήνα στη δημοσιοποίηση των κανόνων που θα ισχύουν για τη απόφαση, αλλά και σε μια λίστα με gadgets που θα μπορούν ή όχι να χρησιμοποιούνται στα συγκεκριμένα δύο μέρη μιας πτήσης.

Σε κάθε περίπτωση, η χρήση των gadget θα μπορεί να γίνεται μόνο αν η λειτουργία πτήσης είναι ενεργοποιημένη αλλά οι φορητοί υπολογιστές θα πρέπει να βρίσκονται σε ασφαλή θέση κατά την τροχοδρόμηση, την απογείωση και την προσγείωση, εξαιτίας του όγκου τους.

 Site: The Guardian via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger