Το Street View φτάνει στη Βενετία

14 Νοεμβρίου 2013

Το Street View της Google, η πολύ χρήσιμη υπηρεσία της Google η οποία επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγηθούν στους δρόμους μιας πόλης με βάση πανοραμικές φωτογραφίες, εντάσσει από σήμερα και την Βενετία στις υποστηριζόμενες πόλεις.
Ως ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά
μέρη και χτισμένη πάνω σε μια ομάδα 118 μικρών νησιών, η Βενετία αποτέλεσε δύσκολη αποστολή για τους μηχανικούς της Google οι οποίοι εκτός από πεζοί, χρησιμοποίησαν τις γραφικές γόνδολες για να μετακινηθούν στα κανάλια της πόλης, τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με μικρές γέφυρες.

Τα αποτελέσματα όπως μπορείτε να δείτε είναι εντυπωσιακά, δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα να περιηγηθεί στα σοκάκια της Βενετίας και να δει την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική των κτιρίων της και τα αξιοθέατά της όπως την Πλατεία του Αγίου Μάρκου και τη γέφυρα του διαβόλου στο Τορτσέλο.

Όσον αφορά την παρουσία του Street View στη χώρα μας, η αρχή προστασίας των προσωπικών δεδομένων κρατάει ακόμα «παγωμένη» την έναρξη της υπηρεσίας τουλάχιστον για την Αθήνα όπου και τα γνωστά αυτοκίνητα της υπηρεσίας είχαν κάνει την εμφάνιση τους το 2009.



 Site: Google Blog [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger