Ναι, υπάρχει τρόπος να φορτίσεις πιο γρήγορα το κινητό, ή το tablet σου

18 Νοεμβρίου 2013

Έχετε δώσει ραντεβού με τους φίλους σας σε μισή ώρα από τώρα. Και συνειδητοποιείτε πως η συσκευή σας βρίσκεται σε αυτό το απελπιστικό σημείο της μπαταρίας της που σας λέει ξεδιάντροπα, ότι δεν πρόκειται να «την βγάλει» μέχρι το τέλος της συνάντησής σας. Και ξέρετε
πως το μισάωρο αυτό δεν είναι αρκετό για να φορτίσει αρκετά. Είναι αυτό ένας καλός λόγος να σας πιάσει απελπισία; Ναι, είναι. Αλλά υπάρχει λύση, ανεξάρτητα του λειτουργικού της συσκευής σας, ή αν είναι smartphone, ή tablet.

Λοιπόν, είναι τόσο απλό που είναι σχεδόν χαζό. Μπορείτε να φορτίσετε μέχρι και 50% πιο γρήγορα την συσκευή σας, αν κάνετε την εξής απλή σκέψη: Φορτίζοντας το smartphone σας σε κανονική κατάσταση, ναι μεν λαμβάνει «ενέργεια» από το φορτιστή, αλλά παράλληλα συνεχίζει να καταναλώνει ενέργεια για να «θρέψει» όλες τις εφαρμογές που τρέχουν. Ίσως ταυτόχρονα και να έχετε εν ενεργεία τα data σας, έτσι δεν είναι; Ή το Wi-Fi; Είναι λοιπόν σαν να «ταϊζετε» τη συσκευή σας κι εκείνη να καταναλώνει παράλληλα σε γοργούς ρυθμούς. Η απλή κίνηση είναι να θέσετε την συσκευή σας σε λειτουργία πτήσης (Airplane/Flight mode) όσο την φορτίζετε. Με αυτό τον τρόπο αποθηκεύετε όλη την ενέργεια στην μπαταρία σας και ελαχιστοποιείτε την ταυτόχρονη κατανάλωση. Άρα, φορτίζει πιο γρήγορα η συσκευή σας.
Απλό; Ναι. Αφοπλιστικά. Τόσο απλό που, κι εμείς που το διαβάζαμε στο RedmondPie, είπαμε «Μα γιατί δεν το είχα σκεφτεί πιο πριν;;;».
P.S. Ναι, ναι, geeks αναγνώστες μας, μπορείτε άνετα να μας πείτε πως αυτό είναι ένα "παλιό" τρικ. Έχετε δίκιο!
Μοιραστοίτε το :

1 σχόλιο:

  1. Η πολύ απλά κλείνεις το κινητό σου και τότε δεν ξοδεύει τίποτα απολύτως! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger