Η πλήρης εμπειρία του Xbox One μέσα από ένα 12λεπτο βίντεο

08 Νοεμβρίου 2013

Πριν μερικές ημέρες, η Microsoft δημοσίευσε ένα βίντεο 80 δευτερολέπτων το οποίο πολύ γρήγορα έδινε μια πρώτη καλή εικόνα για τη λειτουργία του νέου dashboard που διαθέτει το επερχόμενο Xbox One.
Σήμερα η εταιρεία προχώρησε στη δημοσίευση ενός νέου και πολύ πιο
αναλυτικού βίντεο, στο οποίο δύο στελέχη της εταιρείας παρουσιάζουν αναλυτικά τις δυνατότητες του Xbox One και του Kinect το οποίο θα περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Στο 12λεπτο βίντεο, βλέπουμε πως ακριβώς δουλεύουν μαζί όλα τα "συστατικά" του Xbox One όπως η αναπαραγωγή παιχνιδιών, η λειτουργία τηλεόρασης, η αναπαραγωγή ταινιών, το Skype κ.α. Κάθε χρήστης της κονσόλας αναγνωρίζεται αυτόματα από την κάμερα του Kinect και διαθέτει το δικό του προσωποιημένο dashboard ανάλογα με τις εφαρμογές που έχει επιλέξει και τα παιχνίδια που έχει εγκατεστημένα. Εντύπωση προκαλεί ότι το Xbox One διατηρεί ακριβώς τη θέση στην οποία έχετε αφήσει το παιχνίδι σας, χωρίς να χάνετε την πρόοδο σας σ' αυτό.

Ενδεικτικό της λειτουργίας του Xbox One είναι το πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι φωνητικές οδηγίες στη χρήση του dashboard που κάνουν πολύ πιο εύκολη την πλοήγηση ενώ όπως είχαμε παρατηρήσει και στο πρώτο βίντεο, η εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών γίνεται πολύ γρήγορα.


Το Xbox One κυκλοφορεί στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 22 Νοεμβρίου με τιμή $499 και σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες στις 29 Νοεμβρίου με τιμή €499. Η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στις πρώτες χώρες που θα κυκλοφορήσει η βιντεοκονσόλα της Microsoft, χωρίς να υπάρχει κάποια νεώτερη ενημέρωση για το πότε αυτό θα γίνει ακριβώς.

 Site: Xbox News [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger