Μάθε τις καλύτερες στιγμές των Facebook φίλων σου για το 2013

21 Δεκεμβρίου 2013

Το πιθανότερο σενάριο για έναν Facebook χρήστη είναι να έχει εκατοντάδες φίλους. Οι δημοσιεύσεις αυτών σε συνδυασμό με τις δημοσιεύσεις των σελίδων στις οποίες ο χρήστης έχει κάνει like, δεν αφήνουν το χρήστη να ενημερωθεί για όσα πραγματικά ο ίδιος θα επιθυμούσε.

Με το τέλος του 2013 να πλησιάζει, το Facebook διέθεσε στους χρήστες τη λειτουργία Year in Review, μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να δουν τις 20 καλύτερες στιγμές τους για το 2013. Αυτό ίσως το γνώριζες, μονάχα που μέσα στη σελίδα αυτή υπάρχει στο πλάι και η επιλογή για τις καλύτερες στιγμές των Facebook φίλων σου, αυτών με τους οποίους αλληλεπιδράς περισσότερο.
Αν, λοιπόν, πιστεύεις πως έχασες κάποια δημοσίευση φίλου σου ή απλώς θες να ξανά ζήσεις στιγμές του παρελθόντος, μπορείς μέσω της προηγούμενης λειτουργίας να δεις τις δημοφιλέστερες δημοσιεύσεις των φίλων σου, αυτές που κέρδισαν δηλαδή τα περισσότερα likes, σχόλια και κοινοποιήσεις.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger