Φήμες: Μάιο το iPhone 6 με μεγάλη οθόνη, Οκτώβριο το «μεγάλο» iPad

23 Δεκεμβρίου 2013

Με την Apple να έχει ήδη παρουσιάσει δύο smartphones για την φετινή χρονιά, τα iPhone 5s και iPhone 5c, έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους οι φήμες για την επόμενη γενιά, οι οποίες, μέχρι και αυτήν τη στιγμή, μένουν στο μοντέλο με τη μεγάλη οθόνη που φαίνεται
πως ετοιμάζει η αμερικανική εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Digitimes, κατά τη διάρκεια του Μαΐου του 2014, η Apple θα παρουσιάσει ένα iPhone (ενδεχομένως υπό την ονομασία iPhone 6) το οποίο θα υιοθετεί οθόνη μεγαλύτερη από τα μεγέθη που έχουμε συνηθίσει, έως σήμερα, στα smartphones της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη συσκευή θα υιοθετεί chipset κατασκευασμένο στα 20nm από την Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC).

Άλλωστε, μόλις πριν από μερικές ώρες, ο CEO της Apple, Tim Cook, υπογράμμιζε, μέσω επιστολής του, πως υπάρχουν «μεγάλα σχέδια για το 2014». Όπως αναφέραμε και και στη συγκεκριμένη είδηση, δεν αποκλείεται τα πλάνα αυτά να συμπεριλαμβάνουν ένα μεγαλύτερο iPhone, το φημολογούμενο iWatch ή μια smart TV. Φυσικά, η νέα φήμη δεν αναφέρεται στο μέγεθος της οθόνης, αν και προηγούμενες αναφορές το θέλουν να βρίσκεται στις 4,9 ίντσες.

Μέσω της ίδιας πηγής, γίνεται γνωστό πως η Apple ετοιμάζει και ένα νέο, μεγαλύτερο, iPad, το οποίο θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου του 2014. Η συσκευή θα κατασκευαστεί από την Quanta Computer, με πιο πιθανό μέγεθος οθόνης τις 12,9 ίντσες, με άλλες αναφορές να θέλουν το μέγεθος της οθόνης να βρίσκεται στις 13,3 ίντσες. Οι επιδόσεις του tablet αναμένεται να είναι καθοριστικός παράγοντας, μιας και, σύμφωνα με τις πηγές, το νέο, αυτό, iPad, προορίζεται για αντικαταστάτης του MacBook Air των 11 ιντσών.

Σε κάθε περίπτωση, στην αγορά των 12 (και κάτι) ιντσών, αναμένεται να μπει και η Samsung, μέσω του Galaxy Note Pro 12.2, οπότε και φαίνεται πως θα εμπλουτιστεί περαιτέρω η αγορά των ταμπλετών με μεγάλη οθόνη, με τις νέες (φημολογούμενες) προτάσεις των Apple και Samsung.

[via] - [Εικόνα: Concept από i-phone6.de] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger