Samsung: Ετοιμάζει νέα tablets - Διαρρέει το Galaxy Note Pro 12.2 [φήμες]

22 Δεκεμβρίου 2013

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τη Samsung να ετοιμάζει ένα tablet 12 ιντσών. Nέες πληροφορίες αναφέρουν πως η εταιρία, λίγο πριν το τέλος της φετινής χρονιάς, σε κλειστή εκδήλωση που πραγματοποίησε στην Κορέα, παρουσίασε για πρώτη φορά
τη συγκεκριμένη συσκευή, υπό την ονομασία Galaxy Note Pro, για την οποία διέρρευσε και η σχετική φωτογραφία.

Πηγές αναφέρουν πως η Samsung προγραμματίζει την επίσημη ανακοίνωση νέων μοντέλων tablets κατά τη διάρκεια του μήνα Φεβρουαρίου του 2014 και, εκτός από το Galaxy Note Pro 12.2, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τa Galaxy Tab Pro 8.4, Galaxy Tab 10.1 Pro και Galaxy Tab 3 Lite (η φθηνότερη πρόταση που δεν προβλέπεται να περάσει τα σύνορα της Κορέας). 

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, το Galaxy Note Pro 12.2 θα διαθέτει ανάλυση οθόνης 2560 x 1600 pixels, 3GB μνήμης RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία στα 9.500mAh. Θα χρησιμοποιεί την έκδοση Android 4.4 KitKat, θα περιλαμβάνει οπίσθια ψηφιακή κάμερα 8MP, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 και πενάκι, ενώ το συνολικό του βάρος υπολογίζεται στα 750 γραμμάρια. Οι κωδικοί αριθμοί της συσκευής είναι SM-P900 και SM-P905, με εκδόσεις Wi-Fi και LTE. Θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, μαύρο και άσπρο.

Εκτός όμως από το 12ιντσο tablet των νοτιοκορεατών, αναμένεται η άφιξη και του Galaxy Tab Pro 8.4, που, όπως υποδηλώνεται και από την ονομασία του, θα έρχεται με οθόνη μεγέθους 8.4 ιντσών αλλά και αποθηκευτικό χώρο στα 16GB. Το τρίτο μοντέλο που θέλει η Samsung να διαθέσει εμπορικά εντός του πρώτου τριμήνου της νέας χρονιάς, είναι το Galaxy Tab 10.1 Pro (SM-T520 και SM-T525) το οποίο και πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στα μέσα Φεβρουαρίου σε δύο εκδόσεις, μία που θα προσφέρει πρόσβαση σε δίκτυα Wi-Fi και μία δεύτερη με υποστήριξη και για LTE. O αποθηκευτικός του χώρος θα είναι στα 16GB και θα το δούμε σε μαύρο και άσπρο. 

[via] - [via] - [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger