The Last of Us 2

07 Φεβρουαρίου 2014

Νέα ιστορία ή ένα sequel;
Ο Neil Druckmann από την Naughty Dog αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι το The Last of Us 2 υπάρχει ως ιδέα την οποία επεξεγάζονται εδώ και καιρό αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρο το πως θα εξελιχθεί. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η περίπτωση το The
Last of Us 2 να είναι ένα καινούριο IP είναι το ίδιο πιθανή με το να υπάρξει sequel στην ιστορία του Joel και της Ellie. Η Naughty Dog έχει δύο ομάδες από τις οποίες η μία εργάζεται σκληρά πάνω στο Uncharted 4, ενώ η δεύτερη μόλις ολοκλήρωσε το Last of Us: Left Behind.
Ένα sequel του Last of Us αφήνει ερωτήματα για το αν θα υπάρχει port του στο PS4, όμως ο Druckmann απέφυγε να απαντήσει ευθέως σε αυτό το ερώτημα. Αντιθέτως είπε πως αυτή τη στιγμή η εταιρία έχει περιορισμένους πόρους και θα τους χρησιμοποιήσει στα κατάλληλα μέρη. Λέγοντας αυτό, αφήνει να εννοηθεί ότι μπορεί να δούμε κάποιο port στη συνέχεια αλλά όχι σύντομα.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger