All New HTC One σε 14λεπτο hands-on video

24 Μαρτίου 2014

Αύριο είναι η μεγάλη μέρα ανακοίνωσης του All New HTC One και ο Δημήτρης Σκιάννης ετοιμάζεται να πετάξει για Λονδίνο, ώστε να μεταφέρει από πρώτο χέρι όλες τις πληροφορίες, εικόνες αλλά και video από τη νέα ναυαρχίδα της HTC.

Ωστόσο, η συσκευή βρίσκεται ήδη στα χέρια πολλών (πραγματικά οι διαρροές σχετικά μ' αυτήν το προηγούμενο διάστημα δεν είχαν προηγούμενο), με κάποιον από αυτούς να έχει ετοιμάσει ακόμη και ένα χορταστικό hands-on video 14 ολόκληρων λεπτών για τη νέα κορυφαία πρόταση της ταϊβανέζικης εταιρείας.

Αν και είναι στα γερμανικά, το video έχει πολύ καλή ποιότητα και αποτελεί ένα άκρως κατατοπιστικό tour στη συσκευή, λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωσή της, που να σημειώσουμε ότι θα πραγματοποιηθεί σε δύο παράλληλα events τόσο στο Λονδίνο όσο και στη Νέα Υόρκη.
Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που γνωρίζουμε ήδη, το All New HTC One διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801διπλή πίσω κάμερα και Android KitKat 4.4
Δείτε το 14λεπτο video του All New HTC One, λοιπόν, και προετοιμαστείτε για το αυριανό launch.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger