Καβαλήστε ελέφαντες...στα Ιμαλάια με το Far Cry 4!

15 Μαΐου 2014

Καβαλήστε ελέφαντες...στα Ιμαλάια! [UPDATE]
[Αρχική δημοσίευση: 13/7/13] Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Gamespot ο Tony Key, αντιπρόεδρος του τμήματος marketing και πωλήσεων της Ubisoft αποκάλυψε ότι η εταιρεία βρίσκεται ήδη στον σχεδιασμό του νέου sequel της ομώνυμης σειράς.
Ο Key τόνισε ότι πλέον το Far Cry 3 έχει λάβει όλη την αναγνώριση που του αξίζει καθώς ήδη αποτελεί ένα επιτυχημένο εμπορικό προϊόν που τους επιτρέπει να προχωρήσουν στην σχεδίαση του διαδόχου του. Φυσικά δεν μπήκε στην διαδικασία για λεπτομέρειες αλλά αρκέστηκε να πει πως θα έχουν περισσότερες πληροφορίες για το νέο τίτλο σύντομα.
Επιπροσθέτως ο Key αναφέρθηκε στην γενικότερη τάση που επικρατεί στον χώρο των video games για περισσότερες open-world δημιουργίες λέγοντας ότι το κοινό πλέον έχει βαρεθεί τις γραμμικές σχεδιάσεις και πιστεύει ότι προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν οι εταιρείες στο μέλλον αν και σίγουρα θα απαιτούνται πολύ παραπάνω οικονομικοί πόροι. Η Ubisoft εξάλλου έχει επενδύσει σε αυτήν την κατηγορία με το Far Cry 3 και τα Assassin's Creed.
Τέλος συνέστησε υπομονή για τους λάτρεις των Prince of Persia λέγοντας ότι ακόμα δεν έχει κάτι να ανακοινώσει για κάποιο ενδεχόμενο sequel, αλλά από την στιγμή που η γαλλική εταιρεία κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα της σειράς τα πάντα είναι πιθανά.
[UPDATE: 9/10/13] Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο site Lost in the Multiplex, ο Cliff Martinez, συνθέτης του soundtrack για την ταινία Drive (2011), αποκάλυψε ότι εργάζεται για την μουσική του Far Cry 4.
Απ' ότι φαίνεται, η Ubisoft δεν θέλησε να διαρρεύσει η πληροφορία αυτή προς τα έξω κι έτσι επικοινώνησε με τους συντάκτες του site για να την αφαιρέσουν. Ευτυχώς όμως ένας χρήστης του Reddit κατάφερε να καταγράψει το γεγονός.
Σημειώστε ότι η σειρά βγάζει μία έκδοση ανά τέσσερα χρόνια. Το Far Cry κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2004, το Far Cry 2 το 2008 και το Far Cry 3 το 2012. Απ' την άλλη, δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Ubisoft θα καθυστερήσει μέχρι το 2016 για το Far Cry 4. Απ' τη στιγμή που υπάρχουν σειρές όπως το Assassin's Creed που βγάζουν μία έκδοση κάθε χρόνο, εκτιμώ ότι αφού γράφεται η μουσική του Far Cry 4, πιθανόν θα το δούμε νωρίτερα από το πέρας της τετραετίας.
[UPDATE: 21/3/14] Το Far Cry 4 θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015 και θα διεξάγεται στα χιονισμένα βουνά των Ιμαλαϊων.
Θα σας επιτρέπει να ελέγξετε νέα όπλα και να καβαλήσετε...ελέφαντες! Πέρα από χιονισμένα περιβάλλοντα θα υπάρχουν κι άλλα με βλάστηση, λίμνες κτλ.
Περισσότερες εκπλήξεις στη συνέντευξη τύπου της Ubisoft στην έκθεση E3 τον Ιούνιο. 

[UPDATE: 15/5/14] Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Far Cry 4 θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360. Το γεγονότα του σεναρίου θα διαδραματίζονται στο Kyrat, μια περιοχή στα Himalaya. Στο συγκεκριμένος μέρος, το οποίο δεν υπάρχει στη πραγματικότητα, κυριαρχεί ένας δεσποτικός αυτοανακηρυγμένος βασιλιάς.
Ο υπεύθυνος παραγωγής, Dan Hay, δήλωσε πως η Ubisoft Montreal η οποία έχει αναλάβει το συγκεκριμένο project, θέλει να προσφέρει μια εμπειρία άλλου επιπέδου στους fans της σειράς. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το νέο Far Cry θα ξεπεράσει ακόμα και τις προσδοκίες του απαιτητικού κοινού και από όσο ξέρουμε μέχρι τώρα τα κύρια στοιχεία του gameplay θα είναι τα όπλα, τα οχήματα, τα ζώα και οι διάφορες κόντρες. Παρόλα αυτά, περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στην E3, η οποία δεν απέχει και πολύ.

Η Ubisoft Montreal συνεργάζεται αυτή τη στιγμή με τα στούντιο της εταιρίας στο Toronto, το Κίεβο, την Σαγκάη και την Red Storm, την εταιρία που μας προσέφερε το Ghost Recon: Future Soldier. Aν προπαραγγείλετε το Far Cry 4, θα μπορέσετε να κάνετε δωρεάν upgrade στην Limited Edition που θα περιλαμβάνει το Hurk’s Redemption το οποίο έχει τρεις single player αποστολές όπου θα παίζετε ως Hurk, από το DLC του Far Cry 3. Η Limited Edition περιλαμβάνει επίσης το The Impaler, το χαρακτηριστικό όπλο του Hurk.


Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger