HTC: Παρουσίασε το all new One (M8) - Τέλη Απριλίου στην Ελλάδα

25 Μαρτίου 2014

Ύστερα από εβδομάδες διαρροών και αναμονής, η HTC παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη το all new One. Ο CEO της εταιρείας, Peter Chou, τόνισε πως η πρώτη γενιά του One εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με το σχεδιασμό και την εμπειρία χρήσης..
..που προσέφερε και τα στοιχεία αυτά βελτιώνονται στη νέα γενιά της συσκευή. Η ναυαρχίδα της Ταϊβανέζικης εταιρείας διατηρεί τη γνώριμη μεταλλική unibody κατασκευή της απερχόμενης γενιάς, εισάγοντας παράλληλα αρκετά νέα στοιχεία στη σχεδιάση και προχωρώντας σε βελτιώσεις στα επιμέρους χαρακτηριστικά. Aς το γνωρίσουμε.



Όσον αφορά στην εξωτερική του εμφάνιση, το νέο Οne είναι πιο στρογγυλεμένο και πλέον επικρατεί το brushed μέταλλο και το γυαλί, με άνω του 90 τοις εκατό να είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, καθώς πλέον δεν υπάρχει το πλαστικό περίγραμμα που διέθετε το M7. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι πλέον 146,36 x 70,6 x 9,35 χιλιοστά και το βάρος 160 γραμμάρια. H τεχνολογίας SLCD3 oθόνη, μεγαλώνει σε διαστάσεις και πλέον έχει διαγώνιο 5 ιντσών και ανάλυση 1920x1080 pixel, με πυκνότητα pixel στα 440 ppi και επικάλυψη Gorilla Glass 3.

Στα χαρακτηριστικά του, ισχύ δίνει SoC Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AB με τετραπύρηνη Krait 400 CPU χρονισμένη στα 2,3 GHz, GPU Adreno 330 χρονισμένη στα 578 MHz και 2 GB LPDDR3 RAM. Διαθέτει εσωτερικό χώρο 16 ή 32 GB, επεκτάσιμο μέσω θύρας microSD με υποστήριξη καρτών SDXC χωρητικότητας έως και 128 GB. Για συνδεσιμότητα και επικοινωνία, πέραν των αναμενόμενων Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0 και NFC, υποστηρίζει τα πρότυπα Miracast, MHL και DLNA, όπως επίσης και την τεχνολογία ΑΝΤ+, για ασύρματη σύνδεση με αισθητήρες, ενώ υποστηρίζει LTE. Η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 2600 mAh και, σύμφωνα με την εταιρεία επιτρέπει αυτονομία έως και 45 τοις εκατό αυξημένη σε σχέση με το απερχόμενο Μ7, ενώ διαθέτει power saving mode για περαιτέρω αύξηση της αυτονομίας σε συνδυασμό με τεχνολογία Quick Charge 2.0 της Qualcomm, η οποία επιτρέπει την έως και 75 τοις εκατό πιο γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας.






Στον τομέα της φωτογραφίας, το νέο One διαθέτει συστοιχία Duo Camera, η οποία αποτελείται από το γνώριμο Ultrapixel BSI αισθητήρα, διαστάσεων 1/3 ιντσών και ανάλυσης 4 megapixel, σε συνδυασμό με γρήγορο φακό διαφράγματος f/2,0 και εστιακού βάθους 28 χιλιοστών, χωρίς όμως οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS), ενώ συνοδεύεται από αισθητήρα αντίληψης πεδίου, με δυνατότητα καταγραφής δεδομένων εστίασης, απόστασης και φωτός. Υπάρχει διπλό LED flash το οποίο διαθέτει διάφορα mode λειτουργίας και διαθέτει νέο επεξεργαστή εικόνας HTC ImageChip 2, ο οποίος επιταχύνει σημαντικά τη δυνατότητα λήψης εικόνας, με δυνατότητα αυτόματης εστίασης σε χρόνο 0,3 δευτερόλεπτα, και video, η οποία παραμένει ανάλυσης 1080p στα 30 fps με HDR, αλλά και το post processing αυτών. Έτσι πέραν από τη μεταβλητή εστίαση, υπάρχει η δυνατότητα της δημιουργίας bokeh effects, τα οποία αφορούν την υφή και την ποιότητα των μη εστιασμένων (θολών) περιοχών μιας φωτογραφίας και την αίσθηση που οι εκτός εστίασης περιοχές δημιουργούν στον παρατηρητή. Κάθε φακός αποδίδει τα ανεστίαστα φωτεινά σημεία με διαφορετικό τρόπο, και αυτό ακριβώς είναι το bokeh του. Επιπροσθέτως η συστοιχία επιτρέπει την εφαρμογή 3D effects, τα οποία αφορούν λειτουργίες πέραν της απλής καταγραφής τρισδιάστατων φωτογραφιών και video. Σημαντική αναβάθμιση υπάρχει στην εμπρόσθια φωτογραφική μηχανή, η οποία πλέον διαθέτει αισθητήρα 5 megapixel σε συνδυασμό με ευρυγώνιο φακό, δυνατότητα HDR και καταγραφή video ανάλυσης 1080p.



Στον τομέα του ήχου, βελτιώσεις υπάρχουν στα δύο στερεοφωνικά ηχεία του Μ8, τα οποία πλέον είναι ικανά για 25 τοις εκατό μεγαλύτερη ένταση ήχου, χάρη στη χρήση νέων ενισχυτών και εμβάθυνσης του αντηχείου, ενώ μέσω της χρήσης DSP, ο παραγόμενος ήχος είναι πιο ζωντανός και υψηλότερης πιστότητας. Αν και απουσιάζει η πιστοποίηση Beats Audio, η HTC φρόντισε ώστε η συσκευή να προσφέρει πληθώρα ηχητικών ρυθμίσεων.




















[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger