League of Legends και Game of Thrones πάνε… πακέτο!

27 Μαρτίου 2014

Μια κοινή προωθητική καμπάνια, την πρώτη τους, ξεκίνησαν Riot Games και HBO. Αντικείμενο; Τι άλλο από το επικό παιχνίδι της πρώτης, League of Legends, και το επίσης επικό σήριαλ της δεύτερης, Game of Thrones!
Όπως υποστήριξε μιλώντας στο [a]listdaily ο Ντάστιν Μπεκ, επικεφαλής του τμήματος eSports της Riot, σιγά-σιγά οι εταιρείες αρχίζουν και αντιλαμβάνονται τα δημογραφικά του κοινού του League of Legends και το γεγονός πως μέσω αυτού μπορούν να απευθυνθούν σε ένα παραδοσιακά «δύσκολο» κοινό. Σε έρευνα της Riot δε ανάμεσα στις τάξεις των παικτών, η συντριπτική πλειοψηφία δήλωσε πως δεν ενοχλήθηκε καθόλου από την από κοινού προώθηση των δύο franchises. «Δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείς για το σπονσοράρισμα ενός MOBA game φαντασίας σε ένα θεωρητικά άσχετο brand», είπε χαρακτηριστικά ο Μπεκ.
Η καμπάνια Riot και HBO περιλαμβάνει την προβολή των δύο brands στις σελίδες τους (εναλλάξ), ετοιμάζεται και τρέιλερ, ενώ ολοκληρώνεται στις 6 Απριλίου με την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν του Game of Thrones.
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger