Motorola: Εντυπωσιάζει στην κατηγορία των smartwatches με το Moto 360!

19 Μαρτίου 2014

Παράλληλα με την επίσημη πρώτη εμφάνιση του Android wear και την διείσδυση της δημοφιλούς πλατφόρμας της Google ακόμα και στον χώρο των smartwatches, η Motorola παίρνει το θάρρος να ανακοινώσει την δική της νέα πρόταση με το εν λόγω λογισμικό, το Moto 360. 


Η Motorola δηλώνει πως είναι κατασκευασμένο από premium υλικά, καθώς έχουν χρησιμοποιηθεί μέταλλα υψηλής ποιότητας, χωρίς να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες, αφήνοντας το διαφημιστικό βίντεο να παρασύρει το κοινό της, λέγοντας την χαρακτηριστική έκφραση «παρακαλά για να το φορέσετε». Αλλάζοντας γραμμή πλεύσης, η Motorola έναντι των ανταγωνιστών της, εξηγεί πως επιθυμία της ήταν να ακολουθήσει το μοτίβο του κλασσικού σχήματος ρολογιών για πολλά έτη, το κυκλικό, αποφεύγοντας τον τετράγωνο ή ορθογώνιο σχεδιασμό. 





Το Moto 360 όπως ήταν αναμενόμενο εφόσον υιοθετεί το Android θα ενσωματώνει και όλες τις προβλεπόμενες λειτουργίες του Android Wear, με επιλεγμένα notifications στην οθόνη του από εφαρμογές ή το Google Now, δυνατότητα για λήψη και αποστολή μηνυμάτων μέσω των Hangouts και φωνητικές εντολές, κ.ά. 





Δεν πρόκειται εάν θέλετε για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση συσκευής στην οποία δόθηκαν όλα τα στοιχεία περί αυτής, όπως ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά, οπότε υπάρχουν αρκετά ερωτήματα περί προδιαγραφών. Το μόνο που διευκρινίζεται είναι πως θα διατηρήσει ένα κόστος που αρμόζει σε ένα τέτοιο αξεσουάρ, χωρίς να θεωρηθεί ακριβό και ξεκινά την εμπορική του πορεία αυτό το καλοκαίρι στις ΗΠΑ. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρία, θα διατίθεται σε ποικιλία συνδυαστικών επιλογών, εννοώντας πως θα το δούμε σε ορισμένα διαφορετικά χρώματα. 

[via] - [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger