Τον Ιανουάριο του 2015 θα κυκλοφορήσει το αρθρωτό smartphone Ara της Google

16 Απριλίου 2014

Σύμφωνα με τον Paul Eremenko που “τρέχει” το Project Ara της Google, το πρώτο αρθρωτό smartphone αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2015. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στο 1ο συνέδριο για τους Ara developers. Αρχικά το κινητό θα κυκλοφορήσει
μόνο σε γκρι χρώμα.
Η ακριβής ημερομηνία δεν έγινε γνωστή, ωστόσο το κόστος του βασικού μοντέλου, θα είναι κοντά στα $50. Χρειάζεται βεβαίως να γίνουν πολλά ακόμη, όπως να αναπτυχθούν σωστοί drivers για τη συσκευή. Η συσκευή θα "τρέχει" Android, ωστόσο το mobile λειτουργικό σύστημα της Google δεν υποστηρίζει σε αυτή τη φάση "δυναμικό hardware". "Τα καλά νέα..." είπε ο Eremenko "...είναι ότι είμαστε η Google" οπότε συμπεραίνουμε ότι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο συγκεκριμένο τομέα.

Μέχρι να φτάσει στα “ράφια των καταστημάτων” θα πραγματοποιηθούν και άλλα συνέδρια, ένα τον Ιούλιο και ένα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Πότε θα κυκλοφορήσουν οι χρωματιστές εκδόσεις του Ara (για το κινητό μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ) δεν έγινε επίσης γνωστό, ωστόσο η ιδέα πίσω από το γκρι μοντέλο, είναι για να ενθαρρύνουν τους κατόχους του κινητό να αγοράσουν χρωματιστά, ελκυστικά αρθρώματα τα οποία θα τοποθετήσουν στη θέση των αρχικών modules.

 Site: SlashGear
 Site: C|Net via insomnia
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger