Σκέψου όσο μπορείς ως τα 24: μετά αρχίζει η κατηφόρα!

17 Απριλίου 2014

Τελειώνεις το σχολείο στα 18. Πας πανεπιστήμιο ή εν πάση περιπτώσει όπου αλλού σε βγάλει ο δρόμος σου για να σπουδάσεις. Να μη χρειαστείς μια πενταετία; Πες 23. Βάλε και έναν χρόνο τον στρατό αν είσαι αγοράκι και τσααακ, έφτασες τα 24 για να βγεις γεμάτος
όρεξη, όνειρα και ιδέες στην αγορά εργασίας, να σκαρφιστείς ένα startup και να κατακτήσεις τον κόσμο! Ναι, ε;Νομίζεις!

Έρευνα που διεξήγαγε το Simon Fraser University του Καναδά καταδεικνύει πως ο ανθρώπινος εγκέφαλος αρχίζει να παίρνει την… κατιούσα στα 24 μόλις χρόνια! Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου ασχολήθηκαν με 3.305 εθελοντές ηλικιών 16-44 ετών. Κατέγραψαν τις αντιδράσεις τους ενώ εκείνοι έπαιζαν ένα συγκεκριμένο παιχνίδι και κάπως έτσι, η πρώτη σημαντική πτώση στην απόδοσή τους παρατηρήθηκε στην ηλικία των 24! Θυμήσου ότι παλιότερα η αντίστοιχη ηλικία-ορόσημο θεωρούνταν τα 50 χρόνια!
Οι ερευνητές πάντως παρουσιάζονται καθησυχαστικοί αφού όπως λένε, προγραμματίζοντας καλύτερα κανείς τις δουλειές και την εργασία του και βασιζόμενος περισσότερο στην εμπειρία και το know-how του, μπορεί να εξακολουθήσει να είναι το ίδιο αποδοτικός και να έχει εξίσου καλά αποτελέσματα ακόμα και μετά τα… 24α γενέθλιά του!
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger