Το δεύτερο επεισόδιο του 4ου κύκλου του Game of Thrones σπάει όλα τα ρεκόρ στα τορρεντάδικα!

16 Απριλίου 2014

Το Game of Thrones, όπως είχαμε γράψει, ήταν η πιο δημοφιλής σειρά το 2013 ανάμεσα στους "πειρατές". Με την 4η σεζόν να ξεκινάει μόλις πριν δύο εβδομάδες, πλέον γράφει ένανέο ρεκόρ, καθώς το δεύτερο επεισόδιό ...
..του, το "The Lion and the Rose", έσπασε όλα τα ρεκόρ όσον αφορά τα ταυτόχρονα downloads που καταγράφηκαν για μία και μόνο κόπια του επεισοδίου αυτού την Κυριακή το βράδυ.

Περίπου 200.000 ήταν οι χρήστες που μπήκαν στη διαδικασία download και sharing του ίδιου torrent από το πολυσυζητημένο επεισόδιο (ναι, ναι, αυτό που κατόπιν έφερε "θύελλα" δημοσιεύσεων στα social media, αποκαλύψεις... spoilers και άλλες "μάχες" μεταξύ fans της σειράς) ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε το τελευταία επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου της σειράς με 170.000 ταυτόχρονα downloads.
Όπως υπολογίζει, πάντως, το ειδικό σε αυτά τα θέματα TorrentFreak, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς κατέβηκε περίπου 1,5 εκατομμύριο φορές, κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας εμφάνισής του online!
Πανικός στα torrentάδικα, λοιπόν, για το GOT και ενώ ο τρέχων κύκλος έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει. Για να δούμε, τι άλλο μας επιφυλάσσει!
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger