Alien: Isolation. Ο αυθεντικός τρόμος της ταινίας στις οθόνες σας

22 Απριλίου 2014

Στο Alien: Isolation της Creative Assembly δεν θα έχετε να αντιμετωπίσετε ένα στρατό από xenomorphs, όπως έχουμε δει σε άλλα παιχνίδια με την ίδια θεματολογία, αλλά μόνο... ένα από αυτά.
Το παιχνίδι βασίζεται στην πρωτότυπη ταινία Alien του Ridley Scott που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1979 και σύμφωνα με τους δημιουργούς του, ο στόχος ήταν η μεταφορά της αυθεντικής ατμόσφαιρας της ταινίας.

Ο κυνηγός είναι το Alien και η Creative Assembly δημιούργησε ένα πρωτοποριακό σύστημα τεχνητής νοημοσύνης για το εξωγήινο πλάσμα. Σύμφωνα με την εταιρεία, η νοημοσύνη του πλάσματος εξελίσσεται διαρκώς ανάλογα με τον τρόπο που κινείται ο gamer. Εφόσον το Alien παρατηρήσει ότι έχει ανοίξει κάποιο ντουλάπι ή κάποιος αεραγωγός, η πρώτη κίνηση είναι να εντοπίσει ποιος ήταν αυτός που το άνοιξε. Η Amanda, είναι η κόρη της Ellen Ripley. 15 χρόνια μετά τα συμβάντα του Alien, η Amanda ψάχνει απαντήσεις για την εξαφάνιση της μητέρας της, αλλά θα χρειαστεί πρώτα να επιβιώσει μετά τη μοιραία συνάντηση της με τον κόσμο του Alien.

Στο τελευταίο trailer –ουσιαστικά developer diary- η εταιρεία εξηγεί μέσω των δημιουργών Al Hope, Jude Bond και Jon McKellan την απόφαση της να δημιουργήσει ένα κόσμο απόλυτα πιστό στην ταινία.

Σύμφωνα με τις δημιουργούς, στο ρετρό μέλλον της ταινίας Alien, δεν υπήρχαν ολογράμματα ή οθόνες αφής. Υπήρχαν αναλογικά όργανα, ποτενσιόμετρα και ογκώδης εξοπλισμός. Δεν υπήρχαν LCD οθόνες αλλά CRT. “Για να μείνουμε πιστοί στη ταινία, θέσαμε ένα βασικό κανόνα: δεν θα χτίζαμε κάτι που δεν υπήρχε στο κινηματογραφικό σετ της ταινίας το 1979. Τα πάντα στο παιχνίδι είναι συνεπή στο ρετρό μέλλον της αυθεντικής ταινίας Alien” λέει ο Jude Bond.




Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το trailer της ανακοίνωσης του παιχνιδιού, καθώς και μερικά ακόμη που έχουν σχέση με το δημιουργικό κομμάτι. To Alien: Isolation θα κυκλοφορήσει για PC, PS3, PS4, Xbox 360 και Xbox One στις 7 Οκτωβρίου του 2014. 







Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger