Εξομοιωτής… πνιγμού. Το είδαμε κι αυτό…

28 Απριλίου 2014

Έχουμε δει εξομοιωτή κουρέματος γκαζόν, εξομοιωτή αγροτικών εργασιών, εξομοιωτή απορριμματοφόρου, εξομοιωτή νταλίκας, εξομοιωτή ηλεκτρικής σκούπας, εξομοιωτή χειρουργείου, εξομοιωτή λεωφορείου, μέχρι και εξομοιωτή κατσίκας.


Ωραία, ήρθε η ώρα για κάτι ακόμα πιο… εξτρίμ. Ο λόγος για το Sortie En Mer (ελληνιστί, Έξοδος στη Θάλασσα), ένα γαλλικό browser game που θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις και ως… εξομοιωτή πνιγμού!
Υποδύεσαι μια φλωράντζα έναν Γάλλο που ενώ βρίσκεται καταμεσής της θάλασσας, χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο νερό! Το ιστιοπλοϊκό απομακρύνεται και εσύ μένεις να κουνάς το mouse σαν τρελός προσπαθώντας να κρατηθείς στην επιφάνεια όσο περισσότερο μπορείς, μέχρι, eventually, να κατέβεις σαν κουράδα στον πάτο. Το εν λόγω παιχνιδάκι βέβαια δεν είναι παρά διαφημιστικό για την εταιρεία Guy Cotten που ασχολείται με είδη ένδυσης και εξοπλισμό ιστιοπλόων αλλά όπως και να το κάνεις, σαν ιδέα είναι πρωτότυπη.
Άντε και στο… Steam
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger