Κυριαρχία: Η νέα ταινία του Τζόνι Ντεπ

07 Απριλίου 2014

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Γουόλι Πφίστερ και Κρίστοφερ Νόλαν – το δημιουργικό δίδυμο πίσω από τις τεράστιες επιτυχίες “Inception”, “The Prestige” και της τριλογίας “Batman” – επιστρέφουν με μία ταινία που αλλάζει τα δεδομένα της επιστημονικής φαντασίας.

Λίγα λόγια για την ταινία



Ο Δρ. Γουίλ Κάστερ είναι ένας επιφανής ερευνητής στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Εργάζεται για τη δημιουργία μιας μηχανής ικανής να επεξεργάζεται το σύνολο της ανθρώπινης γνώσης. Τα εξαιρετικώς αμφιλεγόμενα πειράματά του τον έχουν κάνει διάσημο, αλλά και κύριο στόχο εξτρεμιστών κατά της τεχνολογίας, που θα κάνουν ότι χρειάζεται για να τον σταματήσουν. Πρωταγωνιστεί ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ Τζόνι Ντεπ (“Pirates of the Caribbean”, “The Lone Ranger”). Δίπλα του, οι Ρεμπέκα Χολ (“Vicky Christina Barcelona”), Μόργκαν Φρίμαν (“Million Dollar Baby”, “Now you see me”), Πολ Μπέτανι (“Α Beautiful Mind”, “The Avengers”) και Κέιτ Μάρα (“127 Hours”).

Τέλος η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 20 Απριλίου.


[via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger