Firefox 29 με νέο γραφικό περιβάλλον και σύστημα συγχρονισμού

29 Απριλίου 2014

Ο Firefox φτάνει αισίως στην έκδοση 29 όμως αν περιμένατε ελάχιστες και μη ενδιαφέρουσες αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε αφού ο browser της Mozilla φέρνει σημαντικά νέα χαρακτηριστικά
όπως ένα πλήρως ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον.
Το ίδρυμα Mozilla είχε ήδη από το Νοέμβριο του 2013 δώσει στη δημοσιότητα πληροφορίες γύρω από το ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον που ετοίμαζε για τον Firefox. Το νέο περιβάλλον μπορεί να κριθεί ως πιο μοντέρνο από το προηγούμενο κάτι που γίνεται ορατό κυρίως στο σχεδιασμό των tabs αλλά και από τον πιο "καθαρό" χαρακτήρα του. Η Mozilla πιστεύει ότι το νέο περιβάλλον βοηθά το χρήστη να εκτελέσει πιο γρήγορα συγκεκριμένες ενέργειες, όπως για παράδειγμα στο μενού ρυθμίσεων το οποίο βρίσκεται τέρμα δεξιά και το οποίο αντικαθιστά το κουμπί "Firefox" που ξέραμε μέχρι σήμερα.

Πατώντας το συγκεκριμένο κουμπί, εμφανίζονται όλες οι επιλογές του browser υπό μορφή εικονιδιών όπως δυνατότητα για νέο (ιδιωτικό) tab, αποθήκευσης ιστοσελίδας, αναζήτησης, εκτύπωσης καθώς και πρόσβασης στις ρυθμίσεις και στα add-ons μεταξύ άλλων. Ο χρήστης μπορεί να μετακινήσει τα εικονίδια στη θέση που αυτός επιθυμεί, φέρνοντας έτσι το μενού στα μέτρα του.



Δημοσιευμένη Εικόνα

Στις άλλες σημαντικές αλλαγές του Firefox 29 ξεχωρίζει και το ανανεωμένο σύστημα συγχρονισμού κατά το οποίο ο χρήστης θα πρέπει να δηλώσει διεύθυνση e-mail κάνοντας πιο εύκολη την προσθήκη νέων συσκευών ανεξαρτήτως πλατφόρμας. Τέλος, υπάρχει πλέον υποστήριξη του Gamepad API κάτι που σημαίνει ότι είναι δυνατή η χρήση χειριστηρίου σε παιχνίδια ιστοσελίδων από τη στιγμή που θα το έχει υποστηρίξει ο δημιουργός τους.

 Download: Firefox 29 για Windows Αγγλική έκδοση - Ελληνική έκδοση
 Download: Firefox 29 για OS X Αγγλική έκδοση - Ελληνική έκδοση
 Download: Firefox 29 για Linux Αγγλική έκδοση - Ελληνική έκδοση
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger