H PSV Eindhoven αποκτά το πρώτο… συνδεδεμένο στάδιο στον κόσμο!

11 Απριλίου 2014

Μπορεί FIFA και UEFA να αναβάλλουν διαρκώς την υιοθέτηση της περίφημης «τεχνολογίας γραμμής», σύμφωνα με την οποία ο διαιτητής ενός αγώνα θα ενημερώνεται αυτόματα για τις περιπτώσεις που η μπάλα περνά τη γραμμή του τέρματος, αυτό δεν εμποδίζει
σε τίποτα όμως την τεχνολογία να μπει δυναμικά στο ποδόσφαιρο. Η ολλανδική PSV Eindhoven έγινε η πρώτη ομάδα που αποκτά συνδεδεμένο στάδιο (τουτέστιν connected stadium) στον κόσμο!

Σε συνεργασία με την Infostrada Sports και τον πάροχο υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών, UPC, η PSV θα προσφέρει στο γήπεδό της Wi-Fi μέσω του οποίου οι φίλαθλοι θα είναι σε θέση να πλοηγηθούν στο διαδίκτυο. Επιπλέον η Infostrada θα φροντίσει για την ανάπτυξη μιαςεφαρμογής ειδικά για χρήση μέσα στην έδρα της Eindhoven προκειμένου να ενημερώνονται για τα νέα της ομάδας και τους εν εξελίξει αγώνες όσοι βρίσκονται σε αυτό.
Και βέβαια για φαντάσου πόσο πιο… sci-fi μπορεί να γίνει το όλο πράγμα αν για παράδειγμα μέσα από την εφαρμογή της Infostrada ο φίλαθλος μπορεί να παραγγείλει μπύρες και hot dog για το ημίχρονο, να κλείσει θέση πάρκινγκ (ακόμα και να εντοπίσει το αυτοκίνητό του αν δεν θυμάται πού ακριβώς το άφησε) ή να ψηφίσει για τον καλύτερο παίκτη του αγώνα!
Από την άλλη γήπεδο που λέγεται… Philips Stadion (απόρροια της χορηγίας της γνωστής εταιρείας στην ομάδα) δεν μπορεί παρά να είναι high tech και βέβαια connected!
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger