HTC M8 Ace: Πλαστικό σώμα, χαμηλή τιμή και ισχυρά specs; (φήμες)

30 Απριλίου 2014

Περιμένατε μια φθηνότερη έκδοση του HTC One M8; Αν και είναι νωρίς για τέτοιες συζητήσεις, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν φήμες για παραλλαγές της συσκευής και μάλιστα σε νέα διαρροή εμφανίζεται το μοντέλο Ace M8, με το Engadget να αναφέρει
ότι η συσκευή θα έχει ένα πλαστικό unibody σχεδιασμό (φανταστείτε έναν συνδυασμό αλουμινένιου σασί όπως αυτό που φέρει το One M8 και ενός πλαστικού περιβλήματος όπως στο HTC Desire 601). Φαίνεται όμως ότι η HTC θα τσιγγουνευτεί μόνο στο... πλαστικό, μια και τα χαρακτηριστικά του θα είναι κορυφαία, με τις φήμες να μιλούν για οθόνη αφής 5 ιντσών ευκρίνειας 1080p και με επεξεργαστή Snapdragon 801 στα 2.5GHz.

Αν όντως αληθεύουν τα specs του HTC M8, τότε πρόκειται πραγματικά για έναν ακόμα άμεσο ανταγωνιστή του Samsung Galaxy S5 αλλά με μια πολύ ενδιαφέρουσα τιμή, που θα κυμαίνεται περίπου στα 480 δολάρια.

Πριν από έναν χρόνο, η HTC κυκλοφόρησε το Butterfly S με πλαστικό σώμα και υψηλότερες προδιαγραφές από το One M7 του ίδιου έτους, αλλά η εταιρία δεν θέλησε να κοστολογήσει χαμηλότερα την ναυαρχίδα της, το M7, οπότε φέτος θα κάνει την ανατροπή; 

[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger