Σε δύο μεγέθη το iPhone 6 με διαφορετική ημερομηνία κυκλοφορίας!

09 Απριλίου 2014

Μια φήμη που αναπαράγει το Cult of Mac έρχεται να δώσει νέες διαστάσεις στο iPhone 6 και τα του λανσαρίσματός του. Καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες (ή μάλλον«πληροφορίες») κατακλύζουν την αγορά για το επόμενο iPhone, το
γνωστό site μεταδίδει πως αυτό θα έρθει σε δύο διαφορετικά design και μεγέθη! Ω ναι, καλά διάβασες!

4,7 vs. 5,5

Οι δύο εκδόσεις του iPhone 6 θα έρχονται με οθόνες στις 4,7 και τις 5,5 ίντσες. Ναι, το ίδιο τηλέφωνο αλλά σε δύο εκδόσεις με διαφορετική οθόνη η καθεμία. Η σπέκουλα συνεχίζει μάλιστα λέγοντας πως ενώ το iPhone 6 των 4,7 ιντσών θα μπει σε μαζική παραγωγή τον Ιούλιο ώστε να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, αυτό των 5,5 ιντσών έχει «θέματα» και αναμένεται να πάρει σειρά για τα εργοστάσια της Foxconn τουλάχιστον στις αρχές του φθινοπώρου. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε στην καλύτερη περίπτωση θα πρέπει να το περιμένουμε κάπου κοντά στα Χριστούγεννα (κι αυτό σε επιλεγμένες αγορές) ειδάλλως… καλό 2015!
Το ερώτημα είναι, έστω κι αν τα παραπάνω ακούγονται κομματάκι τραβηγμένα, δεδομένης της ύπαρξης… καπνού, υπάρχει και φωτιά; Η λογική λέει πως πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις μια δόση αλήθειας υπάρχει, ωστόσο ειδικά με την Apple, η φημολογία που κυκλοφορεί ανεξέλεγκτα στο διαδίκτυο δεν έχει προηγούμενο.
Εσύ τι λες;
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger