LG G Watch: Ξεκινά η διάθεση του στήν Ευρώπη τον Ιούλιο με τιμή 220 ευρώ

10 Απριλίου 2014

Η LG UK επιβεβαίωσε, στην ιστοσελίδα Pocket-Lint, οτι το LG G Watch, με λειτουργικό σύστημα Android Wear, θα αφιχθεί στα ράφια των καταστημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Ο επίσημος εκπρόσωπος της LG
επιβεβαίωσε επίσης την λιανική τιμή του G Watch που θα είναι είναι μικρότερη από 180 λίρες Αγγλίας ή 220 ευρώ. 

Η ανάπτυξη του smart watch της κορεάτικης εταιρείας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η LG επέδειξε ακόμα και το τελικό σχέδιο σε μια εκδήλωση, στην πόλη Weybridge. Το πρωτότυπο βέβαια δεν ήταν λειτουργικό, αλλά έδωσε μια ιδέα για το πώς 
πραγματικά πρέπει να μοιάζει η συσκευή.

Αυτές οι αρχικές εικόνες που αποκαλύφθηκαν, λοιπόν, από την LG, φανερώνουν ότι δεν θα υπάρχουν καθόλου κουμπιά στην συσκευή. Ο σχεδιασμός φαίνεται να προσφέρει μια σταθερή, απρόσκοπτη κατασκευή που δεν έχει μεγάλο βάρος, αλλά μάλλον αφήνει μια premium αίσθηση. Επίσης, επιβεβαιώθηκε ότι το λουράκι θα είναι αφαιρούμενο, κάτι που κάνει φανερό, σε όσους ενδιαφέρονται να κάνουν το δικό τους, ότι θα έχουν δικαίωμα επιλογής σε αυτόν τον τομέα και δεν θα είναι αναγκαίο να χρησιμοποιούν κάτι που θα τους επιβάλλεται από την LG. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο να προσφέρει επίσης μια στρογγυλή έκδοση στο κοντινό μέλλον. Σε σχέση με τα τεχνικά χαρακτηριστικά ακόμα δεν έχει διαρρεύσει τίποτα, με την LG να δεσμεύεται ότι αυτό θα συμβεί σύντομα μέσα στους επόμενους μήνες.

Έτσι, το LG G Watch θα ξεκινήσει να διατίθεται αυτό το καλοκαίρι στην Ευρώπη, ενώ και η παγκόσμια πρεμιέρα του θα γίνει, κατά πάσα πιθανότητα, περίπου την ίδια περίοδο. Βέβαια, η Google ανακοίνωσε ότι έχει συνεργαστεί με διάφορους κατασκευαστές για την κατασκευή smartwatches με το νέο λειτουργικό της σύστημα Android Wear και έτσι πιθανότατα όταν το LG G Watch γίνει διαθέσιμο δεν θα είναι μόνο του αλλά θα έχει πλειάδα ανταγωνιστών.

[via] - [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger