Το OnePlus One είναι εδώ και προκαλεί

14 Απριλίου 2014

Πως σας φάνηκε το HTC One (M8); Πριν καλά καλά προλάβει να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων η νέα ναυαρχίδα της HTC, έρχεται το OnePlus One, να προκαλέσει σε μονομαχία τις ναυαρχίδες με τα κορυφαία του τεχνικά χαρακτηριστικά.


To feature set που διαθέτει το συγκεκριμένο μοντέλο είναι αξιοζήλευτο. Ισχύ δίνει το «beefier» Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AC, όπου ανάλογο του έχουμε δει μόνο στο Galaxy S5 και έχει υψηλότερο χρονισμό από τον απλό 801, φτάνοντας τα 2,5 GHz καθώς και υψηλότερο χρονισμό της κάρτας γραφικών Adreno 330, στα 578 MHz.

Με τα 3GB RAM η συσκευή δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα επιδόσεων, ενώ στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του έχουμε οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών, 1080p ανάλυσης με οπίσθια κάμερα με αισθητήρα 13 megapixel (κατασκευής Sony). Τέλος, η μπαταρία του θα είναι χωρητικότητας 3100 mAh με αφαιρούμενο καπάκι και επιπλέον θα υπάρχει και μια custom έκδοση του λειτουργικού Android κατασκευασμένη σε συνεργασία με τη Cyanogenmod. Η τιμή διάθεσης αναμένεται να κινηθεί στην περιοχή των 400 δολαρίων (290 ευρώ).

Λέτε αυτό το «τέρας» των χαρακτηριστικών να επισκιάσει την κυκλοφορία του Μ8

[via] - [via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger