OnePlus: Ανεξάρτητη εταιρεία ή μήπως όχι;

28 Απριλίου 2014

Από τότε που ο πρώην αντιπρόεδρος της Oppo, κ. Peter Lau αποχώρησε από την εταιρία για να αφοσιωθεί στο έργο ανάπτυξης του απόλυτου smartphone κατά την δική του επιθυμία, υπήρξε πλήθος ερωτημάτων και αμφιβολιών για το εάν η νεοσύστατη
κατασκευάστρια OnePlus του Lau είναι μια πλήρως ανεξάρτητη εταιρία, πάντως ο ίδιος αρνείται επανειλημμένως τα δημοσιεύματα που την θέλουν να αποτελεί θυγατρική της Oppo. Σε όσους ρωτούν γιατί το OnePlus One μοιάζει τόσο πολύ με το μοντέλο Oppo Find 7, ο Lau απαντά: «ίσως να ταυτίζονται τα αισθητικά πρότυπά μας και να έχουμε παρόμοιες σχεδιαστικές τάσεις με την Oppo» και προσθέτει στα λεγόμενά του: «άλλωστε στις μέρες μας πολλές συσκευές είναι ίδιες, όπως λέγεται, με το iPhone».

Όμως τα πράγματα περιπλέκονται, καθώς ένα έγγραφο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, προερχόμενο από τις εποπτικές Αρχές της Κινεζικής αγοράς (Shenzhen Municipal Market Supervisory Authority, SIPO), φανερώνει πως η OnePlus δεν είναι ανεξάρτητη, αντιθέτως ανήκει στην Oppo. Αν αποδειχτεί πως το έγγραφο αυτό είναι αυθεντικό, τότε η OnePlus ουσιαστικά αποτελεί θυγατρική της Oppo και η απορία μας έγκειται στο πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα της νέα εταιρείας. Ακόμη, αν αληθεύουν τα όσα ακούγονται, τότε και η αποχώρηση του Lau ήταν μια πράξη προμελετημένη και πολλοί καταναλωτές θα αισθανθούν άσχημα με όλη αυτή την σκευωρία. 

Οι χρήστες θα εστιάσουν την προσοχή τους στις προδιαγραφές της συσκευής και θα αδιαφορήσουν για τα υπόλοιπα ή μήπως αυτή η νέα εξέλιξη θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στις πωλήσεις του OnePlus One; 



[via] [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger