Το Plex έρχεται στο Xbox One

06 Απριλίου 2014

Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το γνωστό Plex, ανακοίνωσε ότι η Microsoft έδωσε την έγκρισή της για την ανάπτυξη μιας ειδικής έκδοσης της εφαρμογής για το Xbox One ως μέρος του προγράμματος ID@Xbox.
Το Plex, ένα fork του Xbmc, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα αναπαραγωγής αρχείων πολυμέσων όπως βίντεο, φωτογραφίες και μουσική, με πολλές δυνατότητες για την οργάνωση τους. Η έκδοση του Plex για το Xbox One θα εντάσσεται στην κατηγορία των universal εφαρμογών που ανακοίνωσε η Microsoft πριν λίγες ημέρες στη Build 2014 δίνοντας τη δυνατότητα ανάπτυξης εφαρμογών που θα μπορούν να τρέχουν σε smartphones, tablets, υπολογιστές αλλά και το Xbox One με λίγες αλλαγές στον κώδικα.

Η κυκλοφορία πάντως της συγκεκριμένης έκδοσης αργεί ακόμα όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος ο δημιουργός του, με την προγραματισμένη αναβάθμιση που θα φέρει την υποστήριξη των univrersal εφαρμογών στο Xbox One να τοποθετείται μέσα στη χρονιά χωρίς όμως να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

 Site: TheNextWeb [via]
Μοιραστοίτε το :

0 σχόλια:

Προσθήκη σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας σελίδες(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template | Foutzos Company Entertainiment
Copyright © 2011. TechinPro | Ενημέρωση για ό, τι υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας και όχι μόνο - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger